VIRAL

Ο Βιεϊρά αρνήθηκε να ακουμπήσει φανέλα του Ρόι Κιν: "Ήμουν καλύτερος απ' αυτόν"

Ο Πατρίκ Βιεϊρά αρνείται να ακουμπήσει φανέλα του Ρόι Κιν
Ο Πατρίκ Βιεϊρά αρνείται να ακουμπήσει φανέλα του Ρόι Κιν PRINT SCREEN TWITTER

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας και θρύλος της Άρσεναλ, Πατρίκ Βιεϊρά, αρνήθηκε αστειευόμενος να ακουμπήσει τη φανέλα του άλλοτε αντιπάλου του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, τονίζοντας πως ήταν καλύτερος από εκείνον.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά αποτελεί έναν από τους θρύλους της Άρσεναλ. Στα εννέα χρόνια που έμεινε στο Λονδίνο πανηγύρισε 10 τίτλους, πρωταγωνίστησε στο αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 2003/04, έγινε αρχηγός και απέκτησε δικαιωματικά μια θέση στη λίστα των θρύλων του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος μέσος των "κανονιέρηδων" και νυν προπονητής της Κρίσταλ Πάλας συμμετείχε στο "What I Wore" του BT Sport βλέποντας και μιλώντας για ιστορίες πίσω τις φανέλες που φόρεσε καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Εκτός από τις φανέλες που ο ίδιος φόρεσε, του έδειξαν επίσης μερικές παλιές φανέλες αντιπάλων του σε διάφορες εποχές, μεταξύ των οποίων και του Ρόι Κιν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 1999/2000.

Ο 46χρονος Γάλλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κράτησε πολλές από τις φανέλες, όταν όμως ήρθε η σειρά της φανέλας του Κιν γέλασε, βάζοντας τα χέρια στις τσέπες του:

"Γι' αυτό έβαλα τα χέρια μου στις τσέπες. Δεν θέλω να ακουμπήσω αυτή τη φανέλα", δήλωσε αστειευόμενος για να προσθέσει εν συνεχεία: "Ήμουν πολύ καλύτερος απ' αυτόν".

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ