ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ο Χάλαντ δεν σκοράρει μόνο, αλλά βοηθάει μέχρι και τον διαιτητή, όπως έκανε στον αγώνα με την Κοπεγχάγη

Ο Χάλαντ δεν σκοράρει μόνο, αλλά βοηθάει μέχρι και τον διαιτητή, όπως έκανε στον αγώνα με την Κοπεγχάγη

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη, πέρα από τα δύο γκολ που έβαλε, βοήθησε και τον διαιτητή με το πεσμένο του σπρέι την ώρα που η ομάδα του ήταν στην επίθεση.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ κάνει αδιανόητα πράγματα στο χορτάρι. Σκοράρει με κάθε τρόπο, κόντρα σε κάθε αντίπαλο, αποτελεί φόβο και τρόμο για οποιαδήποτε άμυνα. Ο Νορβηγός φορ έδωσε ακόμη μια παράσταση στο 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη, σημειώνοντας τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του.

Διιαθέτει όλο το "πακέτο" και ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κοουτσάρει τον πληρέστερο επιθετικό στον πλανήτη. Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτή την στιγμή ο Χάλαντ "δεν βλέπει" κανέναν και αν συνεχίσει έτσι, θα διαλύσει όποιο ρεκόρ βρεθεί στο διάβα του.

Παράλληλα, έχει και παιδεία, είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στο 32ο λεπτό του αγώνα με τους; Δανούς, ο 22χρονος τη στιγμή που η ομάδα του ήταν στην επίθεση, είδε πως το σπρέι του Λιθουανού διαιτητή, Ρούμσας, έπεσε στο χορτάρι και αμέσως γύρισε για να το πιάσει και να του το δώσει.

Αμέσως μετά έτρεξε στην περιοχή για να πάρει την κατάλληλη θέση και να βρεθεί σε θέση βολής για ακόμη ένα γκολ. Δεν ήρθε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά περίπου ένα λεπτό μετά και ύστερα από κερδισμένο κόρνερ έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το παιδί τα κάνει όλα και συμφέρει. Διότι απλά είναι ο Χάλαντ...

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ