ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Πρώην σύζυγος Μπεκατώρου: "Την ξέρω, τη θαυμάζω, τη σέβομαι. Είναι πολύ γενναία"

Πρώην σύζυγος Μπεκατώρου: "Την ξέρω, τη θαυμάζω, τη σέβομαι. Είναι πολύ γενναία"
GLOMEX

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μπεκατώρου και πατέρας των δύο παιδιών τους, Ανδρέας Κοσματόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ και συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα, αναφερόμενος στη γενναιότητά της και στο σθένος της.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο πρώην σύζυγός της Σοφίας Μπεκατώρου και πατέρας των δύο παιδιών τους, Ανδρέας Κοσματόπουλος, καθώς ούτε ο ίδιος γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1998 από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ιστιοπλοΐας. Μάλιστα, με συγκίνηση είπε πως την θαυμάζει, τη σέβεται και είναι πολύ γενναία.

"Την έχω δει να κουβαλάει την αδερφή της στην πλάτη της κατάκοιτη και να πεθαίνει στα χέρια της. Και μετά από δυο μήνες να παίρνει την Ολυμπιακή πρόκριση και να γίνεται σημαιοφόρος στην ολυμπιακή μας ομάδα.

Την έχω δει να βγαίνει πριν λίγο καιρό με αυτή την καταγγελία, που πιστεύω ότι δεν τη θυμήθηκε τώρα, αλλά δεν την ξέχασε ποτέ. Και πιστεύω αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνει από όλα τα προηγούμενα που κατάφερε. Την Σοφία την ξέρω, τη θαυμάζω, τη σέβομαι. Είναι πολύ γενναία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ