ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Πρώτο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ ύστερα από 20 αγώνες

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτελεί εύστοχα το πέναλτι στο ΑΕΚ - Ατρόμητος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτελεί εύστοχα το πέναλτι στο ΑΕΚ - Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε το παρθενικό γκολ με αντίπαλο την ΑΕΚ, μειώνοντας σε 2-1 για τον Ατρόμητο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ατρόμητος, ύστερα από δύο σερί νικηφόρα παιχνίδια και μάλιστα με ανατροπή, γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια, ενώ για τους Περιστεριώτες μείωσε λίγο πριν από τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Λάζαρος Χριστοδούλοπουλος. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ευστόχησε σε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του απ' τον Λιβάγια μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Μάλιστα, αυτό είναι το παρθενικό γκολ του έμπειρου εξτρέμ κόντρα στην ΑΕΚ, αφού στα προηγούμενα 19 παιχνίδια που είχε δώσει με αντίπαλο την Ένωση δεν είχε καταφέρει να χριστεί σκόρερ. Ο Λάζαρος αγωνίστηκε τρεις φορές με τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ έδωσε και 12 παιχνίδια ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, με τον Ατρόμητο, χρειάστηκε μόλις δύο αγώνες για να σπάσει το... ρόδι. Πλέον ο Λάζαρος έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε όλες τις πρώην ομάδες του στην Ελλάδα, αφού είχε ήδη ένα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς και τρία απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Παρότι βαδίζει προς τα 35, δεν σταματά να έχει κίνητρο και να αναζητά πάντα μία νέα πρόκληση για την καριέρα του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ