ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κεραμίτσης: "Θα δουλέψω για να κάνω υπερήφανο τον κ. Μουρίνιο"

Κεραμίτσης: "Θα δουλέψω για να κάνω υπερήφανο τον κ. Μουρίνιο"

Ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης με ανάρτησή του τόνισε πως από εδώ και πέρα θα δουλέψει ακόμα περισσότερο για να κάνει υπερήφανο τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Το βράδυ της Κυριακής (16/01) ο Δημήτρης Κεραμίτσης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα. Ο 17χρονος στόπερ αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στην Κάλιαρι και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε: "16/01/2022, η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι τόσο χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και για τη νίκη. Τώρα θα δουλέψω πολύ περισσότερο για να καταφέρω ν' ανταποδώσω στον κ. Μουρίνιο την εμπιστοσύνη του και να τον κάνω υπερήφανο".

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις που πραγματοποίησε στο επίσημο κανάλι της Ρόμα: "Ήμουν ενθουσιασμένος όσο βρισκόμουν στον πάγκο, αλλά όταν μπήκα πλέον στο γήπεδο έπρεπε να συγκεντρωθώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να εξασφαλίσει τους βαθμούς της νίκης.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το ντεμπούτο μου στην οικογένειά μου, τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία μου, το προσωπικό και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν κάθε μέρα".

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κεραμίτσης

Ο 17χρονος σήμερα στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΟΚ. Στα 14 χρόνια του μετακόμισε στην ανδρική ομάδα της ΑΜΣ Πανοράματος και ακολούθησαν ο Θερμαϊκός Θέρμης και η ΑΕ Κρήνης.

Στα 16 του χρόνια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία και την Έμπολι, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης διακρίνεται για το ύψος του 1,93μ., ενώ χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια. Φέτος έχει μετρήσει οκτώ συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Ρόμα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ