NEW ARTICLES

Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός: Φοίτηση και πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα από το City Unity College

Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός: Φοίτηση και πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα από το City Unity College

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά και δυνατότητα διδακτορικού σε ένα ευρύ φάσμα κατευθύνσεων του κολλεγίου

Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία, η γνώση, η εξειδίκευση και η κατάρτιση, μαζί και οι υψηλές προοπτικές αποκατάστασης στον τομέα της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού συναντούν τα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών του City Unity College. Με δυνατότητα διεύρυνσης του γνωσιακού επιπέδου, απόκτησης μεταπτυχιακού, αλλά και διδακτορικής διατριβής, το κολλέγιο Πανεπιστημιακών σπουδών εξασφαλίζει ευρεία και πολυεπίπεδη φοίτηση για κάθε φοιτητή που ονειρεύεται να σπουδάσει και να ειδικευτεί στον συγκεκριμένο τομέα, εξασφαλίζοντας πιστοποίηση μέχρι το ανώτατο επίπεδο σπουδών. Με προπτυχιακά, προγράμματα υψηλού επιπέδου που υποστηρίζονται από το διεθνές αναγνωρισμένο εργαστήριο (Cognition, Action et Plasticité Sensorimotrice, INSERM 1093), το οποίο εκτός από την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας της Γαλλίας έχει και την πιστοποίηση από το υψηλού κύρους Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (Institut National de Santé et de Reherche Médicale, INSERM).

Πτυχίο ΤΕΦΑΑ με μεγάλη γκάμα κατευθύνσεων

Στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του City Unity College, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να διδαχτεί τις αθλητικές επιστήμες στο ιδανικό περιβάλλον, το οποίο παρέχει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα Πανεπιστημιακές σπουδές σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις: Εκπαίδευση και φυσική αγωγή, αθλητική προπονητική, προσαρμοσμένη φυσική αγωγή και υγεία, διοίκηση αθλητισμού. Το ΤΕΦΑΑ διαθέτει επίσης ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης (Centre de l’Expertise de laPerformance- Gil Cometti), το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδες και αθλητές υψηλού επιπέδου.

Eνώ η θεωρητική εκπαίδευση πραγματοποιείται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του City Unity College, στην καρδιά της Αθήνας tην ίδια ώρα, η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, τον Πανελλήνιο καθώς και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές. Παράλληλα, τα σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να εργάζεται σε ατομικό υπολογιστή, απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική εκμάθηση της στατιστικής επιστήμης.

Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα σε Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Αθλητισμού, της Υγείας και της έρευνας καθώς και στη διδασκαλία ενηλίκων. Με την αποφοίτησή τους, θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να εφαρμόζουν τις επιστημονικές πληροφορίες και τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών, που αφορούν σωματικά προβλήματα και λειτουργίες, οι οποίες αναπτύσσονται και αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, καθώς και να οργανώνουν τα ανάλογα προγράμματα.

Όσο για την απασχόλησή τους, η πιστοποίηση υπόσχεται μία ευρεία γκάμα τομέων εργασίας, όπως η δυνατότητα να εργαστούν σε γυμναστήρια, τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιωτικά αθλητικά σωματεία, κατασκηνώσεις, ή να εργαστούν ως προπονητές σε αθλητικές ενώσεις.

Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός: Φοίτηση και πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα από το City Unity College

Δυνατότητα διδακτορικής διατριβής

Το City Unity College σε συνεργασία με το Educons University δίνει τη δυνατότητα και της διδακτορικής διατριβής με στη Φυσική Αγωγή, τον Αθλητισμό και την Κινησιοθεραπεία. Το πρόγραμμα παρέχει εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της κινησιολογίας και κινησιοθεραπείας, καθώς και εμβάθυνση στην παιδαγωγική και στην ψυχολογία.

Οι διδακτορικές σπουδές περιλαμβάνουν υψηλό επίπεδο ερευνών στην εργομετρία και την κινησιοθεραπεία, συμβάλλοντας στην πρόοδο της επιστήμης και του εκπαιδευτικού τομέα.

Βασική επιδίωξη του διδακτορικού προγράμματος είναι η ανάπτυξη έρευνας στον τομέα της κινησιολογίας/εργομετρίας η οποία στοχεύει στη βέλτιστη ανάπτυξη του οργανισμού, στην εξέλιξη και διατήρηση της υγείας καθώς και την βελτίωση των κινητικών ικανοτήτων.

60 ανά έτος

Με την ολοκλήρωση των σπουδών ο φοιτητής θα λάβει διδακτορικό τίτλο στη Φυσική Αγωγή, τον Αθλητισμό και την Κινησιοθεραπεία,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ