ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φίτεσε - Αϊντχόφεν 2-1: Ήττα για την PSV με την υπογραφή του VAR

Απογοήτευση στους παίκτες της Αϊντχόφεν μετά την ήττα από την Γρανάδα στο Europa League
Απογοήτευση στους παίκτες της Αϊντχόφεν μετά την ήττα από την Γρανάδα στο Europa League AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Φίτεσε νίκησε 2-1 την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Αϊντχόφεν, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από δύο αποφάσεις του VAR και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie τον Άγιαξ (VIDEO).

Τρία 24ωρα μετά την ήττα της με 2-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, από την Γρανάδα, η Αϊντχόφεν γνώρισε ήττα με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά στην έδρα της Φίτεσε για την 6η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος που ήταν μάλιστα η πρώτη της στη φετινή Eredivisie.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8' με εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και κεφαλιά του στόπερ τους, Ράσμουσεν, με την PSV από την πλευρά της να πληρώνει την Φίτεσε με το ίδιο νόμισμα στο 50': εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και κεφαλιά από τον δικό της κεντρικό μπακ, Μποσκαλί, που έγραψε το 1-1.

Η ισοπαλία δεν κράτησε όμως για πολύ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 54' με κοντινό πλασέ του Οπέντα και να στριμώχνουν εν νέου στο ματς την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως στο φινάλε των καθυστερήσεων θα μπορούσε να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Χέλρεντομ", ωστόσο είχε απέναντί της το... VAR.

Ο διαιτητής έδωσε αρχικά πέναλτι στο 94' σε μαρκάρισμα του Ντάσα πάνω στον Χέντριξ, όμως οι διαιτητές που χειρίζονται το VAR τον έστειλαν να ξαναδεί τη φάση στο μόνιτορ και αμέσως μετά πήρε πίσω την απόφασή του για καταλογισμό πέναλτι, για να μείνει έτσι το 2-1 ως το φινάλε.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Τζούνιορ, Τέζε, Μποσκαλί, Μαξ, Σανγκαρέ, Χέντριξ, Ιχατάρεν, Τόμας (62' Μάλεν), Τζάχαβι, Μαντουεκέ (89' Φέιν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ