ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Υποδοχή ηρώων στους παίκτες παρά τον αποκλεισμό από την Μίλαν

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους παρά τον αποκλεισμό από την Μίλαν στο Europa League
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους παρά τον αποκλεισμό από την Μίλαν στο Europa League YOUTUBE

Ο αποκλεισμός από την Μίλαν στο Europa League δεν βρήκε κατεβασμένα κεφάλια στον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη ημέρα, με οπαδούς να συγκενρώνονται στην προπόνηση και να αποθεώνουν τους παίκτες με τραγούδια και καπνογόνα (VIDEO).

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ερυθού Αστέρα σταμάτησε στη φάση των "32" του Europa League όμως η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει κάθε λόγο να θεωρεί πως τα πήγε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Και αυτό γιατί αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες από την Μίλαν ολοκληρώνοντας με παίκτη λιγότερο τόσο το πρώτο ματς στο Βελιγράδι (2-2) όσο και τη ρεβάνς στο Μιλάνο (1-1), ενώ το βράδυ της Πέμπτης είχε μάλιστα την ευκαιρία να αρπάξει ακόμα και τη νίκη και την πρόκριση εις βάρος των ροσονέρι.

Οι οπαδοί της ομάδας εκτίμησαν μάλιστα τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές και στα δύο ματς και θέλησαν να τους ευχαριστήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο: συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Βελιγραδίου το απόγευμα της Παρασκευής (27/2) και τους αποθέωσαν μέσα από πανό που ύψωσαν, συνθήματα που φώναξαν και καπνογόνα που άναψαν.

Μία κίνηση που αναμφίβολα αναδεικνύει την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, όπου δεν κοιτάζεις μόνο το αποτέλεσμα της ομάδας σου αλλά και τον ιδρώτα που έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες για να φέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Youtube

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ