EURO 2020

Έρικσεν στον μάνατζέρ του: "Δεν θα τα παρατήσω, νιώθω καλύτερα τώρα"

Ο Κριστιάν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας
Ο Κριστιάν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο Κρίστιαν Έρικσεν στον ατζέντη του, λέγοντάς του πως δεν θα τα παρατήσει, πως νιώθει καλύτερα, αλλά θέλει να μάθει τι συνέβη.

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία στην Κοπεγχάχη για την πρεμιέρα του Β' ομίλου στο Euro 2020, σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Μέχρι να γίνει γνωστό ότι είχε τις αισθήσεις του και πως βρισκόταν στη ζωή, άπαντες ήταν παγωμένοι, φοβούμενοι για το χειρότερο σενάριο.

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός της Ίντερ είδε τη ζωή του να κρέμεται σε μια κλωστή, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε με τη βοήθεια όλων όσων έπεσαν από πάνω του από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο και τα νέα που ήρθαν, προσέφεραν σε όλους τη μεγαλύτερη ανακούφιση.

Η Gazzetta dello Sport μετέφερε τα πρώτα λόγια που είπε στον μάνατζέρ του: "Ευχαριστώ, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα, αλλά θέλω να καταλάβω το τι συνέβη. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για όσα κάνατε για μένα".

TAGS EURO 2020 ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ