ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Δυναμικό ξεκίνημα της Καραχάλιου στην Βιλαμούρα

Δυναμικό ξεκίνημα της Καραχάλιου στην Βιλαμούρα

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Βασιλεία Καραχάλιου τον διεθνή αγώνα της στην Πορτογαλία. Στις δυο πρώτες ιστιοδρομίες η Καραχάλιου πήρε ισάριθμες πρώτες θέσεις

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Βασιλεία Καραχάλιου τον διεθνή αγώνα «2021 ILCA VILAMOURA INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP» στην Πορτογαλία.

Πρόκειται για αγώνα πρόκρισης της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ για το Τόκιο, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Στις δυο πρώτες ιστιοδρομίες η Καραχάλιου πήρε ισάριθμες πρώτες θέσεις και με 2 βαθμούς είναι στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας των 89 σκαφών.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΛΕΪΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ

Στον αντίστοιχο αγώνα της κατηγορίας Λέιζερ Στάνταρντ επίσης στη Βιλαμούρα η χώρα μας συμμετέχει με 5 αθλητές και κυνηγά ένα από τα δυο ευρωπαϊκά εισιτήρια που οδηγούν στο Τόκιο.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε 19 και 11 αντίστοιχα και με 30 βαθμούς είναι 25ος στη γενική βαθμολογία των 139 σκαφών. Ως χώρα η Ελλάδα είναι 6η ανάμεσα σε αυτές που διεκδικούν την πρόκριση.

Ο Αντώνης Μπουγιούρης βρίσκεται στην 38η θέση με 41β. (20, 21), ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 48ος με 52β. (17, 35), ο Λουκιανός Ζαμίτ 91ος με 89β. (51, 38) και ο Γεώργιος Παπαδάκος 94ος με 90 βαθμούς (37, 53).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ