ΑΕΚ

Χιμένεθ για Λιβάγια: "Δεν έχω ενημέρωση αν μπορώ να τον υπολογίζω"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Ο Χιμένεθ στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στο "όχι" του Λιβάγια λέγοντας πως δεν έχει ακόμα ενημέρωση για τον αν τον υπολογίζει ή όχι αλλά και για μια μεταγραφή που χάλασε την τελευταία στιγμή.

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην κάμερα της "NOVA" ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (27/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το "όχι" του Λιβάγια και αν μπορεί ή μη να υπολογίζει τον Κροάτη επιθετικό λέγοντας πως δεν έχει σχετική ενημέρωση.

Επίσης αναφέρθηκε σε μια μεταγραφή που χάλασε τελευταία στιγμή, πιθανότατα του Νταντσένκο και τόνισε πως δεν θέλει μεταγραφή για τη μεταγραφή ενώ μίλησε και για τον Λάτσι.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τι αίσθηση του άφησε:
"Χάσαμε δύο βαθμούς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα λόγω των ευκαιριών που δεν αξιοποιήσαμε. Το πως αισθάνθηκα εγώ ήταν όπως και οι παίκτες μου. Όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι. Κανείς δεν μπορεί να χαρεί με μία ισοπαλία. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε. Κρατάω τη διάθεση που έδειξε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο".

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ΑΕΚ από την ημέρα που επέστρεψε:
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρόθεση και τη συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών. Οι απαιτήσεις μου είναι μεγάλες και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται σχεδόν σε κάθε στιγμή. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι λόγω της έντασης κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Είναι κάτι που τους έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι για να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο θα υπάρχουν τέτοια θέματα. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά όσων ασχολούνται με τη φυσική κατάσταση της ομάδας".

Για τον Λιβάγια και την απόφαση να μην ανανεώσει:
"Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω πει στο παρελθόν. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ένας στρατιώτης που κάνει αυτά που του ζητάω. Μέχρι να γίνει ξεκάθαρη η θέση από την πλευρά της διοίκησης, σκέφτομαι πάντα το σύνολο της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ είναι να διαχειριστώ 25-26 προσωπικότητες μέσα στα αποδυτήρια. Θα σκεφτώ πάντα το καλό της ομάδας".

Για το αν έχει ενημερωθεί για το αν θα υπολογίζει τον Λιβάγια από δω και στο εξής:
"Για την ώρα δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά εγώ πάντα θα σέβομαι τον δρόμο που ορίζει η ομάδα για το μέλλον. Όσο μπορώ να υπολογίζω όλους τους παίκτες θα προσπαθώ να βγάζω την καλύτερη ομάδα".

Για τον Λάτσι και αν έχει τα στοιχεία να καθιερωθεί:
"Ναι, πιστεύω ότι έχει τα προσόντα και τη νεότητα. Έπρεπε να δείξω γενναιότητα για να τον βάλω, όπως είχα κάνει στο παρελθόν με τους Γαλανόπουλο και Μανωλά. Έχει τα προσόντα για ένα καλό μέλλον, αλλά θα πρέπει να δουλέψει και να έχει τη διάθεση να βελτιωθεί".

Για το ματς με τον ΠΑΣ:
"Είναι παιχνίδι που δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι εύκολο. Τα Γιάννινα έχουν πολύ καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε στο 100%. Όλοι οι βαθμοί έχουν την ίδια σημασία".

Για τα μεταγραφικά θέματα:
"Ξέρω καλά ότι δουλεύει σε αυτό το κομμάτι ο τεχνικός διευθυντής. Υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν ήρθαν λόγω οικονομικών. Ήμασταν κοντά σε έναν αμυντικό αλλά δεν θέλησε να έρθει. Δουλεύει σε μία ακόμη περίπτωση αλλά δεν ξέρω αν ο χρόνος είναι αρκετός για να φτάσουμε σε συμφωνία. Ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε μία μεταγραφή. Δεν θέλω μία μεταγραφή απλά για να γίνει. Έχω καλούς ποδοσφαιριστές και τους εμπιστεύομαι".

Για το αν ο αμυντικός είναι ο Νταντσένκο ή κάποιος άλλος:
"Έχω τις πληροφορίες μου, αλλά εγώ μιλάω γενικά. Όταν μου ζητηθεί να μιλήσω ειδικά για κάποιον παίκτη, όπως για τη θέση του δεξιού μπακ θα σας μιλήσω για τον Μπακάκη".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ