CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΠΑΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΙΤΟΡ
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την ενδέκατη αγωνιστική και ο Τσάρλυ ψάχνει στοιχηματικές επιλογές με αξία από τα ματς. Πλούσιο θέαμα και γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος. Η κριτική οδηγεί τους Καρέρα-Μπόλονι σε πιο δημιουργικά σχήματα. Must win για τον ΠΑΟΚ. Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός


(Σάββατο 17:15) Τεράστια νίκη του Άρη στη Λάρισα, πολύ σημαντικό που πέτυχε δύο τέρματα ο Μάνος. Για τον τρόπο που παίζει ο Άκης Μάντζιος είναι πολύ σημαντικό ο Άρης να αρχίσει να παίρνει γκολ από τον σέντερ φορ του.

Στη μάχη που κάνει και ο Ατρόμητος του Κάναντι για την επιστροφή του στην Ευρώπη το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό. Το θέμα είναι αν μπορεί να είναι σε θέση η ομάδα του Περιστερίου να λυγίσει την πολύ δεμένη άμυνα που έχει δημιουργήσει ο Άκης Μάντζιος.

Μετά από ένα σερί από 4 συνεχόμενα παιχνίδια που τα κέρδισε στο 1-0 έφερε δύο κολλητά over 2,5 o Άρης. Στο Περιστέρι περιμένω να δούμε ένα σφιχτό παιχνίδι με προσεκτική τακτική από τους δύο προπονητές με λίγες φάσεις που θα κριθεί στο όριο. Λογικά σε τιμές φαβορί το under 2,5 από την Interwetten. 7/10 under 2,5 έχει φέρει ο Ατρόμητος, 4/5 εντός.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο με πολύ θάρρος ο Βόλος. Δέχεται και πετυχαίνει τέρματα, είναι ελαφριά ομάδα πίσω, όμως όταν παίρνει την μπάλα έχει μία σπάνια δημιουργία για μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια ο φετινός Βόλος είναι η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου. Μπορεί να χαρίσει δύο όμορφες ποδοσφαιρικές ώρες σε όποιον κάτσει να παρακολουθήσει παιχνίδι της.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει αναγκαστικό rotation για να παρουσιάσει μία φρέσκια ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Πόρτο. Ο Βόλος προέρχεται από 6 συνεχόμενα αμφίσκορα, παίζει την μπάλα του και δεν αποκλείεται να βοηθήσει και ο ίδιος με τον τρόπο που αγωνίζεται για να έρθει το παιχνίδι over 2,5.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:00) Πάνω που είχε βρει δυναμική ο Απόλλων ήρθε η απόλυτη αυτοκτονία. Δεν γίνεται συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα το 3-0, 3-3. Η ομάδα του Παράσχου προερχόταν από δύο σημαντικές ισοπαλίες σε Περιστέρι και Τρίπολη που βάσει της εικόνας τους μπορούσε και να τα κερδίσει. Έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη επί του Βόλου, όμως αποφάσισε να καταστρέψει τα πάντα. Είναι από τα αποτελέσματα που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία ενός συνόλου.

Τα αποτελέσματα του ΟΦΗ έστρωσαν. Ένα διπλό λόγω αριθμητικής υπεροχής στον Βόλο και η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ φέρνουν ηρεμία στην ομάδα του Σίμου. Θα πόνταρα υπέρ της αν δεν υπήρχε κακό ρεπορτάζ από πλευράς απουσιών. Είναι κομβικοί ποδοσφαιριστές οι Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί που θα λείψουν από το κέντρο της κρητικής ομάδας. Δεν βοηθούν σε ποντάρισμα υπέρ της, επιλογή το ΝΟ ΒΕΤ.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Πάντοτε είναι δύσκολο να ποντάρεις σε ομάδες που έχουν παίξει εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης πόσω μάλλον μετά από μία τόσο σκληρή βραδιά όπως αυτή που γνώρισε στην Κύπρο.

Ο Αστέρας όμως την περασμένη Κυριακή με την ΑΕΚ δέχτηκε στο γήπεδο του ευκαιρίες για να ηττηθεί με καθαρό σκορ. Το τελικό 1-2 τον κολακεύει υπερβολικά σαν αποτέλεσμα. Με την εικόνα που έδειξε η ομάδα του Ράσταβατς δεν μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστική στην Τούμπα, ειδικά από την στιγμή που είναι και τιμωρημένος ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του, ο Μπαράλες.

Ο ΠΑΟΚ τελειώνει το 2020 με δύο δυνατά παιχνίδια. Ντέρμπι στο Βικελίδης με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική και στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος απέναντι στον Αστέρα. Ο Γκαρσία είναι υποχρεωμένος να δείξει πως είναι σε θέση στα δύσκολα να κρατήσει την ομάδα του. Με over 1,5 ανεβαίνει η τιμή του άσου στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Ο ΠΑΣ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έχει πάρει μόλις 1 βαθμό. Μετά το διπλό στο Περιστέρι έχασε εντός έδρας από τη Λάρισα παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες για να το πάρει στο όριο, έδωσε μάχη αλλά ηττήθηκε οριακά 2-1 στην Τούμπα και στο Γεντί Κουλέ. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα το παιχνίδι με τη Λαμία είναι σημειωμένο για νίκη από τον Γιαννίκη, που βλέπει όμως πως έχει σημαντικές απουσίες. Θα πρέπει να βρει τρόπο να ανοίξει την άμυνα της Λαμίας χωρίς του Κριζμάν, Λεάο που δεν είναι διαθέσιμοι.

Ασφαλώς και δεν μας έχει δείξει το παραμικρό η Λαμία ειδικά από την ημέρα που έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, που να με κάνει να πιστεύω πως θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές απουσίες του ΠΑΣ. Άλλωστε το όπλο των γηπεδούχων είναι ο τρόπος που λειτουργούν σαν σύνολο, η πίεση ψηλά και η ένταση που εφαρμόζουν ένα σύγχρονο καθαρό 4-4-2 ταχύτητας και έντασης. Δίκαιες οι αποδόσεις στον άσο του ΠΑΣ από την Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Μάσιμο Καρέρα και Λάζλο Μπόλονι έχουν δεχτεί κριτική το τελευταίο διάστημα. Οι φίλοι της ΑΕΚ έγιναν έξαλλοι με τον Ιταλό τεχνικό από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τη Ζόρια, τα πράγματα όμως δεν βελτιώθηκαν ούτε με την Μπράγκα. Τα ταπεινωτικά αποτελέσματα στην Ευρώπη δημιουργούν στον Ιταλό προπονητή την υποχρέωση να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για να βγει από την πίεση.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν δικαιολογημένα παράπονα από την προσέγγιση του Ρουμάνου προπονητή στο πρώτο ημίχρονο στο Γ. Καραϊσκάκης. Η κριτική έχει ήδη οδηγήσει και τους δύο προπονητές σε πιο λειτουργικά σχήματα.

Την περασμένη αγωνιστική ο Μάσιμο Καρέρα στην Τρίπολη επανέφερε το καθαρό 4-2-3-1, είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν μία ελκυστική εμφάνιση, να δημιουργούν σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών και να παίρνουν μία σημαντική νίκη. Ακόμα και από τον φτωχό επιθετικά Αστέρα, η άμυνα της ΑΕΚ δέχτηκε γκολ και φυσικά η ίδια άξιζε περισσότερα από τα δύο τέρματα που πέτυχε. Με την Μπράγκα πίσω ήταν 'μπάτε σκύλοι αλέστε' δημιούργησε όμως και σημαντικό αριθμό ευκαιριών.

Ο Λάζλο Μπόλονι απέναντι στον Παναιτωλικό διαπίστωσε πως η παρουσία του Βιγιαφάνιες βοηθά σημαντικά για να κάνει πιο δημιουργικό το παιχνίδι της ομάδας του. Υπάρχουν λοιπόν οι συνθήκες για να δούμε ένα όμορφο ντέρμπι με πολλές φάσεις και γκολ και από τις δύο ομάδες. Δίκαιο το αμφίσκορο στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Δευτέρα 19:30) Δεν βλέπονται και οι δύο. Ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ παίζουν τόσο άσχημα που οι εταιρίες δίνουν τιμές στην ισοπαλία λες και πρόκειται για σημαδεμένο παιχνίδι τελευταίων αγωνιστικών. Κι όμως αυτό συμβαίνει σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες πρέπει να τον κερδίσουν για να πάρουν ώθηση στη βαθμολογία.

Επικρατεί και για τους δύο η λογική πως 'αν δεν κερδίσω ούτε αυτόν τον αντίπαλο τότε πού θα βρω νίκη;'. Στην πράξη έγινε και στις δύο ομάδες αντιληπτό πως ευθύνη για την άσχημη εικόνα τους δεν είχαν μόνο οι προπονητές ή για να είμαι πιο ακριβής πως δεν φτάνει απλά μία αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για να έρθει η βελτίωση.

Η ΑΕΛ με τον Τάτση στον πάγκο έμεινε στο 0-0 εντός με τον Ατρόμητο και έχασε με 0-3 ξανά εντός από τον Άρη. Για την ομάδα του Αγρινίου ο Δέλλας είναι ο τρίτος προπονητής και μαζί του ο Παναιτωλικός μετράει δύο ήττες. Με Άρη εντός 0-1 και 1-2 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Ο τυφλός με τον μονόφθαλμο παίζει θα πάρω το ρίσκο στο να επιλέξω το under 1,5. Έτσι κι αλλιώς και το ταλέντο είναι φτωχό και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ φοβισμένες.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ