HOUSE 24

Συμβουλές για υγιεινή διατροφή


Grapes and apples in refrigerator ideal for diet
Grapes and apples in refrigerator ideal for diet LUCKY BUSINESS

Ήρθε η ώρα για παραλία και έχουμε την λύση που θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη και το κορμί πιο αδύνατο.

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από τον Σωκράτη Παντελιό

Το καλοκαίρι έρχεται, η ώρα για βουτιές στις παραλίες του λεκανοπεδίου ή για τους πιο τυχερούς σε κάποιο νησί, πλησιάζει και η αγωνία αντρών και γυναικών έγκειται στο «πως θα αδυνατίσω για να βγω στην παραλία;!». Χημικές δίαιτες, ελάττωση υδατανθράκων, ατελείωτες ώρες στον διάδρομο και εξαντλητικές διατροφές είναι τα πιο συνηθισμένα είδη ρουτίνας που ακολουθούν οι περισσότεροι ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασική προϋπόθεση για επιτυχημένα αποτελέσματα, όμως, είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού από τις τοξίνες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας τόσο από την κακή διατροφή, όσο και από τους ρύπους που εισπνέουμε καθημερινά.

Συμβουλές για υγιεινή διατροφή

Τη λύση στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην συντήρηση ενός σωστού διατροφικού πλάνου, έρχεται να δώσει η εταιρεία verve juices. Η Verve juices παράγει προϊόντα όπως φυσικούς χυμούς και γάλα αμυγδάλου, τα οποία διαφέρουν απ’ τα συνήθη προϊόντα που συναπαντάμε στα ράφια των supermarket και των περισσοτέρων μαγαζιών. Οι χυμοί, όπως και τα προϊόντα γάλακτος δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και γλυκαντικά, φτιάχνονται με ειδικούς αποχυμωτές και διατηρούνται μόνο για λίγες ημέρες, λόγω ότι πρόκειται για φυσικό προϊόν, όμοιο με τους χυμούς που φτιάχνουμε σπίτι μας. Η επιλογή των συγκεκριμένων προϊόντων στην καθημερινή διατροφή είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει την διαφορά στην διατροφή μας, καθώς με την κατανάλωση τους καλύπτονται οι ανάγκες του οργανισμού σε φυτικές ίνες και στις περισσότερες θρεπτικές ουσίες, αλλά συμβάλουν και στην λήψη της αναγκαίας καθημερινής ποσότητας πρωτεΐνης που είναι το βασικό συστατικό για την ανάπτυξη των μυών και την μείωση του λιπώδη ιστού, και όλα αυτά μέσα σε πολύ λίγες θερμίδες.

Πέρα από τα προϊόντα, η εταιρεία έχει αναπτύξει προγράμματα αποτοξίνωσης με την χρήση μιας σειράς απ’ τα προϊόντα αυτά. Για κάποιον, λοιπόν, που θέλει να ξεκινήσει ένα την προσπάθεια του να αλλάξει το σώμα του μέχρι το καλοκαίρι αυτή είναι η ιδανική αρχή.

Συμβουλές για υγιεινή διατροφή

Η Verve juices προσφέρει τρία καλοκαιρινά προγράμματα αποτοξίνωσης ανάλογα με το επίπεδο και τις αντοχές του καθενός, κατά τα οποία θα πρέπει για 1-5 ημέρες να τρέφεται μόνο με τους χυμούς και τα γαλατά της εταιρείας. Τα οφέλη των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι πολλαπλά τόσο για τον οργανισμό, αφού η λήψη όλων των θρεπτικών συστατικών σε υγρή μορφή ξεκουράζει το πεπτικό σύστημα, ενισχύει τον μεταβολισμό και την ενυδάτωση του σώματος, όσο και σε θέμα εξωτερικής εμφάνισης αφού συμβάλει στην απώλεια κιλών μέσω της απώλειας υγρών και τοξινών από το σώμα.

Το μυστικό, λοιπόν, του καλοκαιριού για ένα υγιές και παράλληλα όμορφο σώμα κρύβεται στα προϊόντα της verve juices. H ένταξη τους σε ένα σωστό διατροφικό πλάνο μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση προς το σώμα που πάντα θέλατε. Τα θρεπτικά στοιχεία τους σε συνδυασμό με την χαμηλή τους περιεκτικότητα σε θερμίδες αποτελούν το νούμερο ένα σύμμαχο για την απώλεια των περιττών κιλών και την ανάδειξη του σώματος σας.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.

TAGS HOUSE 24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ