ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Βοσνία - Ελλάδα 26-28: Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετά τον αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετά τον αγώνα με την Κύπρο. EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών επικράτησε 26-28 στο δεύτερο αγώνα με την Βοσνία, έκανε το 2/2 και προκρίθηκε στον τελικό γύρο των playoffs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Την εντυπωσιακή αήττητη πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνέχισε η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών.

Οι παίκτες του Ζαραβίνα επικράτησαν 28-26 της Βοσνίας, έκαναν το 2/2 και προκρίθηκαν στον τελικό γύρο των playoffs των προκριματικών όπου θα αντιμετωπίσουν το ισχυρό Μαυροβούνιο.

Η Εθνική έχοντας για όπλο το +7 του πρώτου ματς μπήκε από την αρχή είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και δεν άφησε τους Βόσνιους να πιστέψουν στην πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια ξεσπάσματα στο παιχνίδι τους, όμως πάντα οι διεθνείς είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις για να φτάσουν στη νίκη και να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους.

Μεγάλο ματς από τον Μπόσκο που σταμάτησε στα δέκα τέρματα, ενώ επτά είχε ο Τζηράς. Στην αντίπερα όχθη Όβτσινα και Κάντριτς είχαν από πέντε γκολ.

Bοσνία (Κόλινα): Bούκτσιτς 1, Όβτσινα 5, Χέρτσεγκ 2, Κάντριτς 5, Μπούριτς, Χάσελιτς 3, Αχμετάσεβιτς, Χαμίντοβιτς 4, Σόλιτς, Βέγκαρ, Κέσκιτς 1, Πέριτς, Νταβίντοβιτς 2, Γιοζίνοβιτς 1, Γκράτζιαν, Μούχοβιτς 2.

Ελλάδα (Ζαραβίνας): Κωστακίδης 4, Μπόσκος 10, Λιάπης 1, Μυλωνάς, Μάλλιος 2, Λοίζος, Μιχαηλίδης 1, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής 2, Τζηράς 7, Κανδύλας, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Αραμπατζής 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ