ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Βεστμάνεγιαρ - ΠΑΟΚ 29-22: Ήττα και αποκλεισμός από το EHF European Cup

Βεστμάνεγιαρ - ΠΑΟΚ 29-22: Ήττα και αποκλεισμός από το EHF European Cup
INTIME

Η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ ηττήθηκε 29-22 από την Βεστμάνεγιαρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EHF European Cup.

Στο δεύτερο αγώνα του 2ου γύρου του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ως τυπικά φιλοξενούμενος την Βεστμάνεγιαρ το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ», από την οποία και γνώρισε την ήττα με 29-22, μην καταφέρνοντας να τσεκάρει το εισιτήριο του για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι δύο ομάδες, πάτησαν εξίσου δυνατά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πορευτούν ισόπαλες μέχρι το 7-7. Ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά για ένα γκολ, 7-8, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει αέρα τερμάτων, με την ισοπαλία να συνεχίζεται μέχρι το 9-9. Σε εκείνο το σημείο, τα λάθη των «ασπρόμαυρων» στην άμυνα επέτρεψαν στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (11-9), ενώ ένα σερί, άφησε πίσω τον Δικέφαλο για έξι γκολ, 15-9. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, έκαναν την αντεπίθεσή τους, μειώνοντας σε 15-11, χωρίς, όμως, να μειώνουν τη διαφορά, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια ευρισκόμενες πίσω στο σκορ με 17-11.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν σε 17-12 και η δυνατή αντίσταση που προέβαλαν στην άμυνα, απέτρεψε τους αντιπάλους να σκοράρουν στα πέντε πρώτα λεπτά της περιόδου. Λίγο αργότερα, η διαφορά διαμόρφωθηκε στο 19-12 και έπειτα στο 20-12. Οι Barbara Brocardo και Μαρία Χατζηπαρασίδου, με δύο εντυπωσιακά γκολ, μείωσαν τη διαφορά στα 6 γκολ (20-14), ενώ η Μαρία Χατζηπαρασίδου διαμόρφωσε και το 20-15. Η διαφορά των έξι τερμάτων ήρθε και πάλι στο 24-18, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 25-20, διαφορά που διατηρήθηκε μέχρι το 27-22. Με την ευστοχία να μην είναι με το μέρος τους, τα κορίτσια του Δικεφάλου έμειναν πίσω για 7 γκολ (29-22), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, ενώ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση, δεν κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και τον έλεγχο του αγώνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να μην μπορέσει να προχωρήσει στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου ο Νταμπλούχος ΠΑΟΚ, στόχο έχει να διατηρήσει τα κεκτημένα και να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ