ΠΑΟΚ

Βέροια - ΠΑΟΚ 24-26: Πήρε τον τελικό και το τρόπαιο στο χάντμπολ γυναικών ο δικέφαλος

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ πανηγυρίζουν ένα γκολ επί της Βέροιας στον τελικό Κυπέλλου/10-5-2021
Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ πανηγυρίζουν ένα γκολ επί της Βέροιας στον τελικό Κυπέλλου/10-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ νίκησαν με 26-24 τη Βέροια στον τελικό Κυπέλλου στο χάντμπολ και κατέκτησε το πέμπτο του Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος και το τρίτο συνεχόμενο.

Σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι στον τελικό κυπέλλου χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βέροια ο δικέφαλος έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας με 26-24 και πανηγύρισε το πέμπτο του κύπελλο στην ιστορία του τμήματος αλλά και τρίτο συνεχόμενο.

Η Βέροια στην παρθενική της εμφάνιση σε Final 4 κυπέλλου τα πήγε εξαιρετικά και έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Προς το τέλος του αγώνα όμως η ομάδα της Βέροιας έμεινε από δυνάμεις, με τον ΠΑΟΚ να επιβάλει το ρυθμό του και να φτάνει στη νίκη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια η Βέροια πήρε μικρό προβάδισμα με 10-7 και 12-8 με το τέρμα της Βασιλειάδου. Με τις Μπελέσκα και Γκάτζιου ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 14-13 και με τη Χατζηπαρασίδου, πέρασε μπροστά στο σκορ, μετά από ώρα, για το 17-16. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, 18-18.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων 21-18 με τη Βέροια να μπαίνει πιο νωθρά στο παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο 30λεπτο, χωρίς να βρίσκει λύσεις επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τη διαφορά στο +4 καθώς προηγήθηκε με 23-19. Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγαλύτερο προβάδισμα, με 25-2ο με τη Βέροια να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι Ζενέλι και Σάμπα, λίγο πριν το τέλος έριξαν τη διαφορά μειώνοντας στα δύο γκολ. Η Μπελέσκα όμως έβαλε ένα κρίσιμο σουτ, δίνοντας αέρα στην ομάδα της κι έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ