ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τουρκία - Ελλάδα 20-28: Μεγάλο διπλό για την Εθνική χάντμπολ των ανδρών

Οι παίκτες της εθνικής Χάντμπολ πανηγυρίζουν την πρόκριση
Οι παίκτες της εθνικής Χάντμπολ πανηγυρίζουν την πρόκριση INTIME

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών επικράτησε 28-20 της Τουρκίας στο Ακσαράι και ολοκλήρωσε έτσι πρώτη και αήττητη την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Για ένα ακόμα παιχνίδι στο πλαίσιο της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου χάντμπολ του 2023 η Εθνική ήταν εξαιρετική.

Αυτή τη φορά επικράτησε 28-20 της Τουρκίας στο Ακσαράι και ολοκλήρωσε έτσι πρώτη και αήττητη την πορεία της στον όμιλο.

Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ και στη συνέχεια δεν ξαναπήραν ποτέ κεφάλι. Η Εθνική ομάδα έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση έφτασε στο ημίχρονο με το σκορ στο 11-14.

Οι παίκτες του Ζαραβίνα συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 28-20.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πασσιάς με επτά γκολ και τον ακολούθησε ο Κωστακίδης με έξι.

Τουρκία (Οκάν Χαλάι): Χασίογλου 4, Οζτούρκ 3, Ερντογάν 3, Τινκίρ 2, Μπιτσέρ 2, Τσατκίν 2, Πεκτάς 1, Ερτσεϊλάν 1, Ενγκίν 1, Σιμσάρ 1, Ερσίν, Ιλκμπαχάρ, Ζαμάν, Αραμπατσί, Οσμουσιούλ, Γκιουνάι

Ελλάδα (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης 6, Τζωρτζίνης 2, Λιάπης 2, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος 1, Πασσιάς 7, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης 1, Δομπρής 3, Παπάζογλου, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Κρητικός, Μπόσκος 4, Αραμπατζής 1, Παπαβασίλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ