ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ χάντμπολ γυναικών: Μπαίνει στη μάχη του European Cup κόντρα στην Μέταλουργκ

ΠΑΟΚ χάντμπολ γυναικών: Μπαίνει στη μάχη του European Cup κόντρα στην Μέταλουργκ
INTIME SPORTS

Το απόγευμα του Σαββάτου (08/10, 16.00) η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη του European Cup κόντρα στην Μέταλουργκ.

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον χορό των συμμετοχών των γυναικείων ελληνικών ομάδων στο European Cup της EHF, καθώς υποδέχεται το Σάββατο τη Μέταλουργκ από τη Βόρεια Μακεδονία, στον πρώτο αγώνα τους για τον δεύτερο γύρο.

Όπως επισήμανε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος, Δημήτρης Πελεκίδης, ο στόχος είναι «η νίκη για να βάλουμε το λιθαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού και Πανόραμα, προετοιμαζόμενος ουσιαστικά για τις αναμετρήσεις με τη Metalurg .

Η Metalurg έχει αρκετές ευρωπαϊκές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση τη συμμετοχής στους ημιτελικούς του Challenge Cup τη σεζόν 2009-10. Πρόκειται για νεανική ομάδα και σύμφωνα με το ρόστερ που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία η μεγαλύτερη αθλήτριά της είναι η 23χρονη Μποζινόφσκα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16:00, στο "Σπίτι του Χάντμπολ", στη Μίκρα, με διαιτητές τους αδερφούς Αγκακίσι από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube. H ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου στα Σκόπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ