HANDBALL PREMIER

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό είναι το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την Handball Premier.

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την Handball Premier θα παιχτεί στις αίθουσες της ΟΧΕ αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κλήσεις σε απολογία.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: "Στο 38:59 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μετά από προοδευτικότητα των ποινών) ο Βασίλης Σκανδάλης (Β’ προπονητής ΠΑΟΚ), διότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συνοδό της Α’ ομάδας.

Στο 49:21 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μετά από προοδευτικότητα των ποινών) ο Δημήτρης Χασεκίδης (συνοδός ΠΑΟΚ) διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 35:14 έγινε διακοπή του αγώνα και προφορική σύσταση στην Α’ ομάδα διότι σε ένα σημείο του γηπέδου δεν υπάρχει κιγκλίδωμα και είχαν πάει σε αυτό το σημείο φίλαθλοι της Α’ ομάδας και παρενοχλούσαν τους διαιτητές.

Στο 40:47 έγινε διακοπή του αγώνα διότι είχαν μαζευτεί φίλαθλοι του Ολυμπιακού και παρενοχλούσαν τους δύο συνοδούς της Β’ ομάδας που βρισκόντουσαν στην κερκίδα. Ταυτόχρονα έγινε είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν στους παρατηρητές".

TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ