ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 26-23 από την Γκμίνι στην Πολωνία, ανοικτή η πρόκριση στο European Cup

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 26-23 από την Γκμίνι στην Πολωνία, ανοικτή η πρόκριση στο European Cup
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε απέναντι στην Γκμίνι στην Πολωνία, με την ήττα 26-23 να αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς για την πρόκριση στον 4ο γύρο του European Cup του χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Gminy στην Πολωνία με 26-23, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο γύρο του European Cup των γυναικών, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης, καθώς η διαφορά των τριών γκολ σαφώς και είναι ανατρέψιμη.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε με 21-22 στο 55', όμως ακολούθησε ένα σερί 5-1 για τις γηπεδούχες που έφτασαν στο τελικό 26-23 (ημίχρονο 11-12).

Gminy (Ματζίνσκα): Κόβαλτσικ, Όλεκ 3, Κουχάρσκα, Τόμτσικ, Μπουκλάρεβιτζ 1, Γιάνας 1, Βιέρτελακ 5, Κοζιόλ 2, Ντομαγκάλσκα, Ιβάνοβιτς, Τσιγκάν, Ντεσποντόβσκα 5, Σούπικ 3, Βίτσικ 3, Ντος Σάντος 3, Τσοζνιάτσκα.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Μεντεσίδου, Βράνσιτς 2, Χριστοφόρις, Καπρινιώτη, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου, Σεβδίλη 1, Ζενελι 5, Μποριζόφσκα 6, Γκρμπάβτσεβιτς 2, Ριμπέιρο 1, Μπουράτο 2.

Διαιτητές:Αγκακίσι - Αγκακίσι (Αζερμπαϊτζάν). Δίλεπτα: 3-4. Πέναλτι: 5/5 - 3/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ