ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες τοποθετήθηκαν για την απουσία εισαγγελέα στο ντέρμπι

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τη Handball Premier 2022-203 στην αίθουσα "Γιώργος Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ | Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τη Handball Premier 2022-203 στην αίθουσα "Γιώργος Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ | Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε με επίσημη ενημέρωσή του για την απουσία εισαγγελέα στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη Handball Premier.

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε με επίσημη ενημέρωσή του για την απουσία εισαγγελέα στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι υπέβαλαν το αίτημα για παρουσία εισαγγελέα λόγω της μη τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα, ωστόσο προσθέτουν ότι δεν έλαβαν απάντηση.

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Δημήτρης Νάκος, επικοινώνησε με τη γραμματέα του αθλητικού εισαγγελέα το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με την ενημέρωση, η απάντηση που έλαβε είναι ότι ο κ. Εισαγγελέας δεν έχει αποφανθεί ακόμα για το αίτημα του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ