ΠΑΟΚ

Χάντμπολ: Με Μινάουρ Μπάια Μάρε ο ΠΑΟΚ στους "16" του European Cup

Ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Τη Μινάουρ Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία θα αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του European Cup

Τη Μινάουρ Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία θα αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του European Cup, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Ο Δικέφαλος θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας, στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα μετά.

Σχολιάζοντας την κλήρωση, ο τεχνικός των ασπρόμαυρων, Πάνος Γούσιος, δήλωσε για τη Μινάουρ Μπάια Μάρε: "Σίγουρα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά δεν είναι στις ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε πριν την κλήρωση, ούτε όμως και σε αυτές που θα θέλαμε. Είναι μία καλή ομάδα, η οποία τερματίζει σταθερά στις πρώτες θέσεις του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Το σκάουτινγκ για εμάς θα είναι εύκολο, αφού θα βρούμε τα παιχνίδια της τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με την Χαποέλ Ασντόντ. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύω αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ