ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρασαββίδης: "Δεν έχει σημασία αν μας πίστευαν οι άλλοι, αλλά ότι το πίστεψαν τα παιδιά"

Καρασαββίδης: "Δεν έχει σημασία αν μας πίστευαν οι άλλοι, αλλά ότι το πίστεψαν τα παιδιά"
EUROKINISSI SPORT

Ο Γιώργος Καρασαββίδης στάθηκε στην πίστη που έδειξαν οι παίκτες στο πλάνο του και στη θέληση που είχαν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων τόνισε στο olympiacossfp.gr: "Δεν έχει σημασία αν μας πίστευαν οι άλλοι ή όχι. Σημασία έχει, ότι το πίστεψαν τα παιδιά, που είναι το σημαντικότερο, πιστέψαμε εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα. Εμείς, το πήγαμε βήμα-βήμα. Στην αρχή της χρονιάς, σκεφτόμασταν να στηθούμε καλά σαν ομάδα, μετά σκεφτόμασταν να παίξουμε στα δύσκολα, μετά να παίξουμε λίγο καλύτερο χάντμπολ και μετά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σήμερα, κάναμε το πιο καλό μας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ακριβώς τη στιγμή που το θέλαμε.

Όσον αφορά στους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, το έχω ξαναπεί ότι το να παίξει η ομάδα καλά, είναι δουλειά που πρέπει να κάνουμε εμείς οι προπονητές, αλλά το να είναι η ομάδα δεμένη, είναι κυρίως δουλειά των παιδιών. Οι πιο παλιοί και περισσότερο οι αρχηγοί, ο Πέτρος (σ.σ. Κανδύλας), ο Πάνος (σ.σ. Καραμπουρνιώτης), ο Βύρωνας (σ.σ. Παπαδόπουλος) και εννοείται και τα άλλα παιδιά, έχουν βάλει τους ξένους στη νοοτροπία να παίζουν για την ομάδα και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει και το όνομα του συλλόγου, καθώς το όνομα του Ολυμπιακού είναι τεράστιο σε όλη την Ευρώπη. Το αξίζαμε και το πήραμε".

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε: «Από την αρχή της χρονιάς, φτιάξαμε μια ομάδα με ελληνικό κορμό και ποιοτικούς ξένους. Ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί εκτός από πολύ καλούς παίκτες, φέραμε και πολύ καλά παιδιά και σίγουρα, σε αυτά τα παιχνίδια έντασης και πίεσης, η ομοιογένεια που έχουμε σαν ομάδα είναι πολύ σημαντική, πέρα από το κομμάτι του χάντμπολ. Η σειρά ήταν πολύ δύσκολη, με όλα τα παιχνίδια να είναι ντέρμπι. Νομίζω, το αποτέλεσμα κρίθηκε από την άμυνα, αλλά και από την θέληση που δείξαμε όλοι μας στις κρίσιμες στιγμές. Θεωρώ, ότι το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε δίκαια».

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης είπε: «Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα, που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Καταφέραμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, πραγματικά κόντρα σε όλους και σε… όλα! Λίγοι ήταν αυτοί που μας πίστεψαν τον Αύγουστο, ότι θα είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας, όμως αποδείξαμε το αντίθετο. Είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και νιώθω ευλογημένος που είμαι σε μια τέτοια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Πραγματικά, ο Ολυμπιακός πάντα θα είναι πρώτος και θα προσπαθεί να δίνει τα πάντα σε κάθε ματς, κάθε φορά. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, σε όλους όσους ήρθαν σήμερα εδώ, αλλά και σε αυτούς που δεν είναι κοντά μας, γιατί ξέρουμε ότι χαίρονται από εκεί ψηλά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, ήταν συγκλονιστικός και όπως πάντα, παρών».

Ο MVP Γιώργος Παπαβασίλης επεσήμανε: «Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί αξίζαμε αυτό τον τίτλο 100%. Το χαρήκαμε και τώρα είναι η ώρα να το απολαύσουμε. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να παίρνει το αποτέλεσμα και αυτό συνέβη. Νικήσαμε και τώρα είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος! Και αυτό είναι που μετράει. Συγχαρητήρια σε όλους, είναι απίστευτο αυτό που ζούμε».

Τέλος, ο Άνχελ Μοντόρο τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το αξίζαμε, παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια και δεν ξέραμε τι θα συμβεί στο τέλος, αλλά το πιστεύαμε πολύ. Τελικά, ήμασταν εμείς αυτοί που πήραμε τον τίτλο και είμαι σίγουρος, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις αυτά που θέλω να πω στον κόσμο μας! Σίγουρα, όμως, νιώθω την απίστευτη στήριξή τους, για αυτό και εγώ με τη σειρά μου δίνω τα πάντα για αυτούς, τους ευχαριστώ πολύ».


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ