HANDBALL PREMIER

Handball Premier: Πρώτη μονομαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Handball Premier: Πρώτη μονομαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10, 12.30) διεξάγεται το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για την Handball Premier.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Handball Premier.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10, 12.30, τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ3, ζωντανά από το SPORT24) οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Από τη μία ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει ότι επέστρεψε δριμύτερος, ενώ η ΑΕΚ να επιβεβαιώσει τη θεωρητική ανωτερότητά της.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού: "Ήρθε η ώρα που όλοι οι αθλητές περιμένουν. Ήταν η πρώτη εβδομάδα μετά από καιρό που κύλισε χωρίς προβλήματα και τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη συγκέντρωση στο στόχο. Είναι νωρίς για να κριθεί το οτιδήποτε, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι έχουμε επιστρέψει δυνατοί. Ξέρουμε ότι η πίεση είναι στην άλλη πλευρά, αλλά αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Για αυτό θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Όποτε είναι εκεί η ομάδα παίζει στο 110%".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ: "Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι το οποίο θα κριθεί στις ειδικές καταστάσεις. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Σε αυτά τα ματς πέρα από το τακτικό κομμάτι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το ποιος το θέλει περισσότερο. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση για το χάντμπολ".

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελούν οι: Κοτανίδης, Κουκουλάς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Μπούντιτς, Τερλέτσκι, Παπαδημητρίου, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος, Δομπρής, Αραπακόπουλος, Πασσιάς, Μοντόρο, Μιχαηλίδης, Οστρούτσκο.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Μυλωνά, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Μελίνα Μερκούρη 12:30, Ολυμπιακός ΣΦΠ- ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic

Κέρκυρας 18:00, Φαίακας Κέρκυρας- Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Μάνος Λοίζος 16:00, Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic- HC Σαλαμίνα

TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ