HANDBALL PREMIER

Handball Premier: Ο Ολυμπιακός κυνηγάει τον τίτλο και η ΑΕΚ να μείνει ζωντανή στη σειρά των τελικών

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την Handball Premier | 10 Μαΐου 2022
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την Handball Premier | 10 Μαΐου 2022 INTIME

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται το βράδυ της Δευτέρας (16/5, 20:00, ΕΡΤ3) στον τρίτο τελικό της Handball Premier, σε έναν αγώνα που η Ένωση το βλέπει ως επιβίωση και οι ερυθρόλευκοι ως την πρώτη ευκαιρία για να σηκώσουν τον τίτλο.

Τα δύο πρώτα ραντεβού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην Χαλκίδα στο πλαίσιο του τελικού της Handball Premier βρήκαν τους Πειραιώτες να χαμογελούν στο φινάλε (29-26 στον πρώτο τελικό και 22-21 στον δεύτερο), κάτι που σημαίνει πως ο τρίτος αγώνας τους το βράδυ της Δευτέρας ((16/5, 20:00, ΕΡΤ3, LIVE από SPORT24) αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Από την μία πλευρά η ΑΕΚ θέλει όσο τίποτα άλλο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη σειρά των τελικών για να μείωσει σε 2-1 το σκορ και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και της ανατροπής, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη μέσα σε 11 ημέρες απέναντι στον Δικέφαλο και να πανηγυρίσει το πρωτάλημα με 3-0 νίκες.

"Μετά και το δεύτερο παιχνίδι, θεωρώ πως κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στον αγωνιστικό και ψυχολογικό τομέα. Σίγουρα χρειαζόμαστε μια νίκη για να μπορέσουμε να ανέβουμε ψυχολογικά.

Θεωρώ πως αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί είναι μονόδρομος η νίκη. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια με άλλο μάτι", δήλωσε για το ματς ο προπονητής της Ένωσης, Αλέξης Αλβανός, με τον ομόλογό του των ερυθρολεύκων, Γιώργο Καρασαββίδη, να επισημαίνει:

"Νιώθουμε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της σειράς των τελικών. Στο προηγούμενο ματς, προσπεράσαμε τον κίνδυνο του αγνώστου, που έφερε το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ. Θεωρούμε, ότι έχουμε τους κατάλληλους παίκτες, για να αντεπεξέλθουμε στη νέα τακτική προσέγγιση του αντιπάλου.

Στο επόμενο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να αντιπαρατάξουμε πάλι το μεγάλο μας θέλω, απέναντι στο ταλέντο της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μπορεί να ξαναπροκύψουν από το γεγονός ότι δουλεύουν λίγο καιρό μαζί με τον νέο προπονητή".

Το πανόραμα των τελικών

1oς τελικός Παρασκευή 6 Μαΐου

  • ΑΕΚ- Ολυμπιακός 26-29 παρ.

2ος τελικός Τρίτη 10 Μαΐου

  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ 22-21

3ος τελικός Δευτέρα 16 Μαΐου

  • ΑΕΚ- Ολυμπιακός

4ος τελικός Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

  • Ολυμπιακός- ΑΕΚ (αν χρειαστεί)

5ος τελικός Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

  • ΑΕΚ- Ολυμπιακός (αν χρειαστεί)
TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ