HANDBALL PREMIER

Handball Premier: Μεγάλη νίκη του Διομήδη κόντρα στον ΠΑΟΚ, εύκολα η ΑΕΚ τον Αερωπό

Handball Premier: Μεγάλη νίκη του Διομήδη κόντρα στον ΠΑΟΚ, εύκολα η ΑΕΚ τον Αερωπό
INTIME SPORTS

Ο Διομήδης Άργους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απουσίες του ΠΑΟΚ και επικράτησε 33-21 για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier. Στο ρελαντί η ΑΕΚ πριν την Πέλιστερ.

Μεγάλη νίκη πήρε ο Διομήδης Άργους για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι λύκοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις απουσίες του Δικεφάλου και επικράτησαν 33-21.

Ο ΠΑΟΚ ήταν γνωστό ότι θα αγωνιζόταν χωρίς τους Σεϊρεκίδη και Στογιάνοβιτς, ενώ προστέθηκαν οι απώλειες της τελευταίας στιγμής των Παπάζογλου και Αποστόλου, κάνοντας το έργο του Παναγιώτη Γούσιου ακόμα πιο δύσκολο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα της έδρας, με τους «ασπρόμαυρους» να τους επιτρέπουν να πάρουν προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 9-3. Ο Δικέφαλος προσπάθησε περισσότερο από την περιφέρεια να βρει τέρματα, με τον φορμαρισμένο Τζωρτζίνη να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου. Η έλλειψη ωστόσο αλλαγών και η χρησιμοποίηση παικτών σε άλλες θέσεις, ήταν οι λόγοι που οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάποια κενά διαστήματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 18-10. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τον Διομήδη να φτάνει στη νίκη με 33-21

Περίπου την ίδια ώρα η ΑΕΚ υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τον Αερωπό και δίχως προβλήματα έφτασε στη νίκη με 33-20. Οι παίκτες του Δημητρούλια έκαναν έτσι μια πρόβα τζεναράλε για το μεγάλο ματς με την Πέλιστερ που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της Ένωσης.

TAGS HANDBALL PREMIER ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ