ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εθνική χάντμπολ ανδρών: Οι εκλεκτοί του Ζαραβίνα για τα προκριματικά του EURO 2024

Ομαδική φωτογραφία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών πριν την αναμέτρηση με την Κύπρο
Ομαδική φωτογραφία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Ζαραβίνας ανακοίνωσε τους 19 αθλητές που θα έχει διαθέσιμους στην Εθνική ομάδα χάντμπολ ενόψει των προκριματικών του EURO 2024.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας κάλεσε 19 αθλητές για την προετοιμασία της Εθνικής ανδρών χάντμπολ ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του ΕURO 2024.

Οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Τζηράς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Το 1ο στάδιο της προετοιμασίας θα αρχίσει τη Δευτέρα 3/10 και ώρα 15:00 στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ.

Οι αθλητές που θα επιλεγούν, καθώς και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Δρέσδη- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία) θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ) το διάστημα 8-10/10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ