ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Εθνική χάντμπολ ανδρών: Διακόπηκε το προπονητικό καμπ λόγω τριών κρουσμάτων

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετά τον αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετά τον αγώνα με την Κύπρο. EUROKINISSI SPORTS

Στην απόφαση να διακοπεί προσωρινά το προπονητικό καμπ της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών προχώρησε η ΟΧΕ μετά την ύπαρξη τριών κρουσμάτων κορονοϊού.

Την διακοπή του καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών στο χάντμπολ, που ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, αποφάσισε η υγειονομική επιτροπή της ΟΧΕ, καθώς τρεις αθλητές βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, μετά από μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν.

"Αφού τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποφασίστηκε η διακοπή του καμπ, ώστε να προφυλαχθούν οι υπόλοιποι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, όσοι βρίσκονται κοντά στην Εθνική ομάδα και το κοινωνικό σύνολο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί από τις 2 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και αφού πρώτα γίνουν τα απαιτούμενα μοριακά τεστ σε όλους τους συμμετέχοντες", τόνισε ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής, Κωνσταντίνος Μαναβής

Υπενθυμίζεται ότι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023, είναι προγραμματισμένος για τις 5 Ιανουαρίου στην Πρίστινα, κόντρα στο Κόσοβο.

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ