ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και Όμιλος Ξυνή

HANDBALL PREMIER / ÏÓÖÐ - ÖÉËÉÐÐÏÓ ÂÅÑÏÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
HANDBALL PREMIER / ÏÓÖÐ - ÖÉËÉÐÐÏÓ ÂÅÑÏÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως, ύστερα από τη συνέντευξη του προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη με τους κ.κ. Σοφοκλή Ξυνή και Ευθύμη Πουρνάρα, αποφασίστηκε η συνέχιση της ονοματοδοσίας της ομάδας Χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- "Ομίλου Ξυνή".

Στην απόφαση να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν πήραν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ο Όμιλος Ξυνή, ύστερα από τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ. Μιχάλη Κουντούρη και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Σοφοκλή Ξυνή και Ευθύμη Πουρνάρα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η συνέχιση της ονοματοδοσίας της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- "Ομίλου Ξυνή".

Η ανακοίνωση:

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα στα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. μεταξύ του προέδρου κ. Μιχάλη Κουντούρη και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Σοφοκλή Ξυνή και Ευθύμη Πουρνάρα, αποφασίστηκε η συνέχιση της ονοματοδοσίας της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού Σ. Φ.Π.- "Ομίλου Ξυνή". Παράλληλα αντικείμενο της συζήτησης ήταν και ο αγωνιστικός προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή κατόπιν της συμφωνίας που επετεύχθη.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΣΑΝΙΚΗΣ

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γρηγόρη Σανίκη από τη δράση, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Αθλητικού Διευθυντή του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών, από τον Γρηγόρη Σανίκη.

Η σπουδαία καριέρα, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, ολοκληρώθηκε τη φετινή σεζόν, μετά από 25 συναπτά έτη, γεμάτα διακρίσεις, τίτλους και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Budeslinga στο οποίο αγωνίστηκε για 9 χρόνια και πέτυχε περισσότερα από 800 γκολ .

Ο Γρηγόρης Σανίκης αποχωρεί από την ενεργό δράση, έχοντας υπηρετήσει για 20 χρόνια το εθνόσημο, μετρώντας 126 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών, 10 εγχώριους τίτλους. Στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα Χάντμπολ του συλλόγου μας, ο Γρηγόρης Σανίκης συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δυο διαδοχικών νταμπλ.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό ως αθλητή, τον… καλωσορίζουμε με τη νέα ιδιότητα, του Αθλητικού Διευθυντή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η δήλωση του Γρηγόρη Σανίκη:

"Με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και μια επίγευση πληρότητας και βεβαιότητας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, αποχωρίζομαι την ιδιότητα του αθλητή που επί 25 συναπτά έτη ακολούθησα. Με τα πάνω και τα κάτω, τις χαρές και τις λύπες, τον πόνο την ανακούφιση και το πιο σημαντικό, πλήρης από τα βιώματα αυτής της διαδρομής. Οφείλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη, συμπαράσταση και κατανόηση σε αυτό το μακρύ ταξίδι, καθώς και όλους τους συναθλητές, προπονητές, παράγοντες και περίοικους στο χώρο του αθλήματος, για όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Το οποιοδήποτε δε σφάλμα, ή άδικο προήλθε από δική μου υπαιτιότητα, σε όλα αυτά χρόνια, ευελπιστώ να παραγραφεί και να μείνουν οι ευχάριστες αναμνήσεις για τη συνέχεια.

Παράλληλα κάνοντας πράξη αυτό που προανήγγειλα πριν 2 χρόνια ταυτόχρονα με την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό, με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν κλείνει μεν ο κύκλος της αθλητικής μου υπόστασης και η ενεργός δράση, στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας. Ανοίγει δε ένα εξίσου ενδιαφέρον και δημιουργικό κεφάλαιο, έστω και εκτός του μέχρι πρότινος οικείου πλαισίου των τεσσάρων γραμμών, από το πόστο του αθλητικού διευθυντή του τμήματος χάντμπολ στο ίδιο περιβάλλον. Η ανάθεση των νέων μου καθηκόντων και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου από τη διοίκηση του σωματείου, τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και το γενικό διευθυντή του τμήματος Ευθύμη Πουρνάρα, αποτελεί τιμή και χαρά μου ταυτόχρονα. Υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα ο Ολυμπιακός μας στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από την κορυφή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ