ΑΕΚ

Χάντμπολ: Αναβολή στον πρώτο τελικό ΑΕΚ - Ίσταντς εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού

Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Σαλαμίνα
Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Σαλαμίνα EUROKINISSI SPORTS

Στην αναβολή του πρώτου τελικού μεταξύ της ΑΕΚ και της Ίσταντς για το EHF European Cup προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ, εξαιτίας θετικού κρούσματος κορονοϊού στο στρατόπεδο των Σουηδών.

Ο πρώτος τελικός EHF European Cup που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή (15/05, 19:00) μεταξύ της ΑΕΚ και της Ίσταντς δεν θα πραγματοποιηθεί, με την Ευρωπαϊκή Όμοσπονδία Χάντμπολ να ανακοινώνει την αναβολή της αναμέτρησης έπειτα από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη σουηδική ομάδα.

Το θετικό κρούσμα εντοπίστηκε στα τεστ που διενεργήθηκαν από πλευράς Ίσταντς λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο που θα ταξίδευε για Αθήνα, με τις διοίκησεις των δύο ομάδων να βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή γραμμή με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ώστε να συμφωνήσουν σε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο τελικών.

"Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα που βρέθηκε στην αποστολή της Ystads IF, η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου κόντρα στη σουηδική ομάδα στα πλαίσια του 1ου Τελικού του EHF European Cup (15/05, 19:00) αναβάλλεται, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο Τελικών. Περαιτέρω ενημέρωση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μόλις υπάρξουν σχετικές πληροφορίες", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ