ΑΕΚ

ΑΕΚ - Νιμ 34-30: Πήρε σπουδαία νίκη και ελπίζει σε πρόκριση στους "16"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νιμ για το EHF Cup | 22 Φεβρουαρίου 2022
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νιμ για το EHF Cup | 22 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ υπέταξε με 34-30 την Νιμ στην Χαλκίδα και για την 8η αγωνιστική στο EHF European League και έμεινε ζωντανή στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Μετά απο πέντε διαδοχικές ήττες που την είχαν φέρει σε εξαιρετικά δεινή θέση στον 4ο όμιλο του EHF European League, η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας με 34-30 το βράδυ της Δευτέρας της Νιμ στην Χαλκίδα, κάνοντας έτσι νταμπλ νικών τη φετινή σεζόν απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου.

Αυτή ήταν η τρίτη επιτυχία για τους κιτρινόμαυρους σε σύνολο 8 αγωνιστικών και με αυτή μπορούν να συνεχίζουν να ελπίζουν στην κατάληψη της 4ης θέσης στον όμιλο που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των 16 του θεσμού.

Όσον αφορά στα της αναμέτρησης, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και το έδειξαν από την αρχή όπου πήραν και κεφάλι στο σκορ, για να φτάσουν κάποια στιγμή στο 13-7 απέναντι στους Γάλλους

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο μέρος βάζοντας άλλα τρία γκολ για να αποκτήσουν προβάδισμα με 16-15, όμως η Ένωση ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο μέρος και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε το σκορ στο 32-27, για να κλειδώσει ουσιαστικά τη νίκη και να κάνει απλά προσεκτική διαχείριση ως το φινάλε.

Όσον αφορά στους πρώτους σκόρερ της Ένωσης, ο Λέμος είχε την πρωτοκαθεδρία με 8 γκολ ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Χιμένεθ που σταμάτησε στα 7 γκολ για την ελληνική ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ