ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια: "Ξέφυγαν τα πράγματα, η κατάσταση ήταν do or die"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας SPORTSFEED.GR

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, σε δηλώσεις του στο Sportsfeed.gr που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χαρακτήρισε ως "do or die" την προσπάθεια που έκανε στον τελικό των κρίκων, λόγω του πολύ μεγάλου βαθμού ανταγωνισμού που υπήρχε.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προσέθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή του, το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ένας συγκλονιστικός αγώνας στον οποίο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, ένας τελικός που είχε τον χαρακτήρα του "do or die" όπως εξήγησε κι ο ίδιος μετά το φινάλε του τελικού.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sportsfeed και στην Πηνελόπη Γκιώνη που συνεργάζεται με το SPORT24, λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε ολοκληρωθεί η απονομή των μεταλλίων:

"Είναι πολύ βαρύ το μετάλλιο κι η σημασία του είναι ακόμη πιο βαριά. Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί πέρασα πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση όπως έπρεπε, σε έναν πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο τελικό. Οι βαθμολογίες κάπου στα μισά με τους δύο Κινέζους ξέφυγαν, πήγαν πολύ ψηλά. Οπότε αντιλήφθηκα ότι η κατάσταση ήταν do or die. Πάνω στους κρίκους μέχρι να τους αφήσω, ήμουν πολύ καλύτερος γιατί αντιλαμβάνομαι τι κάνω και πώς το κάνω.

Η προσγείωση έκρινε τον νικητή. Αυτοί προσγειώθηκαν λίγο καλύτερα, εγώ λίγο χειρότερα κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπήρχαν άλλοι πέντε αθλητές που δεν ήξερα ποιος θα πάρει μετάλλιο, πέραν εμού που το πίστευα. Εγώ είμαι εντός μεταλλίων, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζομαι για να μου δώσει ψυχολογία να πάω στο Παρίσι πιο δυνατός. Δεν το συζητάμε για το Παρίσι!

Φεύγω χαρούμενος και γεμάτος. Το μόνο που θέλω είναι να γυρίσω στην Ελλάδα, να δω τα παιδάκια μου και να κάνω διακοπές. Αφιερώνω το μετάλλιο στα κορίτσια μου, την οικογένειά μου και φυσικά όλους τους Έλληνες, που δεν έχουν πάψει να πιστεύουν σε μένα όσο δύσκολη κι αν ήταν η πορεία που είχα τα τρία τελευταία χρόνια".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

*Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ