ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Πετρούνιας: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη διαδρομή από το χειρουργείο μέχρι το χάλκινο στο Τόκιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων EUROKINISSI

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνει τη διαδρομή από την πόρτα του χειρουργείου μέχρι το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Τόκιο.

Στις 2 Αυγούστου του 2021 ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο και για δεύτερη φορά στην τεράστια καριέρα του ανέβηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένα χρόνο αργότερα ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής ανέβασε βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του με ανέκδοτη συνέντευξή του από την ιαπωνική πρωτεύουσα.

Ουσιαστικά το βίντεο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι τραβηγμένο αμέσως μετά την απονομή με τον Λευτέρη Πετρούνια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Στο δεύτερο μέρος μια μέρα μετά μιλάει στην κάμερα και αποκαλύπτει όλα όσα πέρασε από τις 5 Νοεμβρίου του 2018 μέχρι και το χάλκινο μετάλλιο ή αλλιώς από τη στιγμή που πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Ράφτη για να του πει ότι σταματά έως την απογοήτευση με την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης μέχρι το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο.

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ