ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πετρούνιας: Δεν μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ η προσπάθειά που τον στέλνει στον τελικό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπορεί να πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων, όμως η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, περιμένοντας την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. Από τις οθόνες πέρασαν οι προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως εκείνη του Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά.

Μετά την προσπάθειά του, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης με τον προκριματικό των κρίκων.

Να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια βαθμολογήθηκε με 15.333 και είναι η υψηλότερη από όσους συμμετείχαν στον προκριματικό και του δίνει την πρόκριση στον τελικό των κρίκων παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες.

Η βαθμολογία του είναι τέτοια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον περάσει ένας, όχι οκτώ.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ