ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πετρούνιας: Δείτε σε VIDEO την προσπάθεια που δεν μετέδωσε ζωντανά η ΕΡΤ

Πετρούνιας: Δείτε σε VIDEO την προσπάθεια που δεν μετέδωσε ζωντανά η ΕΡΤ

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων δεν μεταδόθηκε ποτέ ζωντανά απ' την ΕΡΤ, με το κρατικό κανάλι να δημοσιεύει το video πολλές ώρες αργότερα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.333 εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2/8). Ωστόσο, η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε ποτέ ζωντανά απ' την ΕΡΤ, που έβγαλε στη δημοσιότητα το βίντεο μετά από πολλές.

Το ΕΡΤ με tweet δήλωσε πως δεν έχει "την παραμικρή ευθύνη για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια". Το μόνο πλάνο που είδαμε στην τηλεόραση ήταν αυτό του Έλληνα αθλητή να δίνει φιλιά προς την οικογένειά του.

Μάλιστα, την ενόχλησή της για τη μη μετάδοση της εκτέλεσης του Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση. "Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη" ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ