ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ενόργανη γυμναστική: Τα φιλιά του Πετρούνια προς τη Μιλλούση και τις κόρες τους

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ενόργανη γυμναστική: Τα φιλιά του Πετρούνια προς τη Μιλλούση και τις κόρες τους

Δεν προβλήθηκε μεν η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακού Αγώνες, αλλά μεταδόθηκε πλάνο του Έλληνα αθλητή να στέλνει φιλιά προς την οικογένειά του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 και είναι η υψηλότερη βαθμολογία από όσους συμμετείχαν στον προκριματικό και του δίνει την πρόκριση στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2/8) παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες.

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, περιμένοντας την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. Από τις οθόνες πέρασαν οι προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως εκείνη του Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά.

Ωστόσο, η μετάδοση έδειξε τον Πετρούνια να στέλνει τα φιλιά του προς τη Μιλλούση και τις κόρες τους πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ