ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Μιλλούση: "Λάθος η διατύπωση του Λευτέρη, αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει"

Μιλλούση: "Λάθος η διατύπωση του Λευτέρη, αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει"

Η Βασιλική Μιλλούση τοποθετήθηκε για τη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια τονίζοντας ότι ήταν λάθος επισημαίνοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έχουν σταθεί στο πλευρό των θυμάτων του #metoo.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/10) ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωση που έκανε στο περιθώριο ενός κοσμικού event για το κίνημα #metoo στον χώρο του αθλητισμού.

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση μίλησε για το θέμα και δεν έκρυψε την στεναχώρια της για την τροπή που πήρε η υπόθεση. Ξεκαθάρισε ότι η διατύπωση του Λευτέρη Πετρούνια ήταν λάθος και πως όλο αυτό δεν τον αντιπροσωπεύει.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή τόσο η ίδια, όσο και ο Ολυμπιονίκης των κρίκων έχουν σταθεί στο πλευρό των θυμάτων οποιασδήποτε μορφής βίας όπως για παράδειγμα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Happy Day": "Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία που έχει, είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας.

Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει"

Για τις προθέσεις που είχε ο Λευτέρης Πετρούνιας και το τι ήθελε να πει:
"Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπά τον αθλητισμό και ειδικά τη γυμναστική. Όταν κάποιος έρθει και το λερώσει αυτό προσπαθεί να το προφυλάξει. Το ίδιο κάνει και τα παιδιά και την οικογένειά του.

Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, είναι εντελώς άδικο. Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο. Από τη δήλωση φαίνεται ακριβώς αυτό. Ο κόσμος δεν έχει άδικο. Αλλά, τι θα ήθελε να βγάλει; Ότι στηρίζει την κακοποίηση και τους βιασμούς; Πώς θα το έκανε αυτό; Ειδικά ένας άνθρωπος που δεν έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο".

Για το τι εννοούσε ο Λευτέρης Πετρούνιας με την έκφραση ότι δεν είχε δει: "Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει υπαρκτά γεγονότα. Ακόμα και αυτά που δεν έχει δει. Ο λόγος που είπε ότι δεν έχει δει είναι γιατί ήθελε να προστατέψει το περιβάλλον του αυτή τη στιγμή. Δηλαδή ότι στο χώρο που εκείνος κάνει προπόνηση δεν συμβαίνει τίποτα".

Για τις επιθέσεις στα social media: "Αν υποστηρίζεις τη βία είναι λογικό να δεχτείς επιθέσεις. Ο Λευτέρης και εμείς γενικότερα είμαστε οι πρώτοι που όταν παρακολουθούσαμε τη συνέντευξη της Μαρίας Πολύζου κλέγαμε και λέγαμε πόσα έχει περάσει και τι θα κάνουμε για να μην περάσουν τα παιδιά μας κάτι τέτοιο. Είναι τόσο άδικο όλο αυτό. Δεν βγαίνω σήμερα να τον δικαιολογήσω, αλλά να θυμίσω σε όλους ποιος είναι ο Λευτέρης".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ