ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΡΤ: "Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την αναχώρησή του για το Τόκιο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την αναχώρησή του για το Τόκιο EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΡΤ με ανάρτησή της στο Twitter τόνισε πως δεν φέρει ευθύνη για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.333 εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2/8). Ωστόσο, η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Η ΕΡΤ με ανάρτησή της στο Twitter πήρε θέση για το γεγονός αναφέροντας πως δεν φέρει ευθύνη και ήδη έγινε διάβημα προς το Τόκιο

"Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες.

Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ" ανέφερε συγκεκριμένα η ΕΡΤ.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ