ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η περηφάνεια της Μιλλούση για τον Πετρούνια: "Διπλά περήφανη για εσένα, δύο Ολυμπιακά μετάλλια"

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας
Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας

Η Βασιλική Μιλλούση δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι περήφανη για τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο.

Με μία φωτογραφία που δαγκώνει το χάλκινο μετάλλιο έχοντας δίπλα της τον Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση συνεχάρη τον "άρχοντα των κρίκων" και πατέρα των δύο κοριτσιών της, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

"Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου.. ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια", έγραψε χαρακτηριστικά η Μιλλούση.

Δείτε το post της Μιλλούση για τον Πετρούνια:

* Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ