ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το σχόλιο στο ΕΡΤNews: "Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών που δεν έδειξαν την προσπάθεια του Πετρούνια"

Το σχόλιο στο ΕΡΤNews: "Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών που δεν έδειξαν την προσπάθεια του Πετρούνια"
Ο πρωταθλητής των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας EUROKINISSI

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μεταδόθηκε, με το ΕΡΤnews να αναφέρεται σε unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.333 εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2/8). Ωστόσο, η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Το ΕΡΤnews αναφέρεται σε unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού που δεν επέλεξαν να μεταδώσουν την προσπάθεια του Πετρούνια.

"Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!" ανέφερε συγκεκριμένα η σελίδα της ΕΡΤ.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ