ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δεύτερη η Εφραίμογλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων

Δεύτερη η Εφραίμογλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων
VIDEO CAPTURE

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στον ακροβατικό διάδρομο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο Νεανίδων που διεξάγεται στο Σότσι.

Με μία μεγάλη επιτυχία από την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο, στο Σότσι της Ρωσίας.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια εντυπωσίασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου συγκέντρωσε 65,800 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 33,000 β., 2ο πρόγραμμα: 32,800 β.) και κατέκτησε τη 2η θέση, πίσω από τη Ρωσίδα Αρίνα Καλιάντρα που είχε 67,600 β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η επίσης Ρωσίδα Ξένια Λούτκοβα με 65,100 β..

Στον προκριματικό της Μ. Παρασκευής (30/04), η Ελληνίδα εκπρόσωπος είχε τερματίσει 4η με 63,400 βαθμούς, δείχνοντας ότι θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί για τα μετάλλια.

Για την αθλήτρια του Απόστολου Σταυριανίδη, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο, έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο που είχε κερδίσει στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών τον Δεκέμβριο του 2019 στο Τόκιο, στην κατηγορία 15-16 ετών, στην τελευταία αγωνιστική παρουσία της πριν από την πανδημία.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της για τη νέα επιτυχία της ανερχόμενης αθλήτριας, η οποία αφήνει λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον!

Επιπλέον, η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί για άλλη μια φορά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, χωρίς την οικονομική αρωγή της οποίας δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της ελληνικής συμμετοχής στο Σότσι, όπως επίσης στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης και στα παγκόσμια κύπελλα ρυθμικής που προηγήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ