MARKET

Zήστε τη γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω του Viber!

Zήστε τη γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω του Viber!

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία που φέρνει τον ανταγωνισμό για τις καλύτερες προβλέψεις ανάμεσα σε φίλους του ποδοσφαίρου στο περιβάλλον των ομαδικών συνομιλιών. Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται με αφορμή τη γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει στη Ρωσία.

Η δημιουργία leaderboards με προβλέψεις για τα αποτελέσματα των αγώνων όταν ξεκινάει ένα παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποτελεί διαχρονική παράδοση για τους φανατικούς φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Είναι διασκέδαση για τους ποδοσφαιρόφιλους να πειράζονται μεταξύ τους και να καυχιούνται για τις γνώσεις τους στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι δημιουργούν πίνακα κατάταξης σε excel, άλλοι χρησιμοποιούν το whiteboard του γραφείου και οι παλαιότεροι κρατούν σημειώσεις στο σημειωματάριο τους.

Ένα νέο παιχνίδι έρχεται τώρα!

Το νέο Leaderboard (πίνακας κατάταξης) του Viber φέρνει τις προβλέψεις και τον ενθουσιασμό για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμάτων - επιτρέποντας στους χρήστες να διαγωνίζονται και να συγκρίνουν βαθμολογίες σε έναν αυτόματα ενημερωμένο πίνακα κατάταξης. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις προβλέψεις τους μέσω του Viber και αυτομάτως αυτές θα προστίθενται σε έναν προσαρμοσμένο πίνακα κατάταξης.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο και την κατάταξή τους σε πραγματικό χρόνο στο Viber καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο εξελίσσεται. Τώρα οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο μπορούν να συνδεθούν σε μια μεγάλη κοινότητα φίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς όλο τον χρόνο.

"Για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αυτός είναι ένας μήνας ενθουσιασμού για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τους χρήστες νέους τρόπους για να διατηρούν στο επίκεντρο των συνομιλιών τους στο Viber, αυτό το μεγάλο γεγονός. Αντικαταστήσαμε τους παραδοσιακούς πίνακες κατάταξης με νέους, πιο συναρπαστικούς, που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών και πυροδοτούν το πάθος για το ποδόσφαιρο. Oι Πίνακες Κατάταξης εντός των ομαδικών συνομιλίων ενσαρκώνουν το είδος της καινοτόμου σκέψης που φέρνουμε στους χρήστες μας», σημείωσε ο Djamel Agaoua, CEO της Viber.

Το Viber προσφέρει την ευκαιρία σε όσους χρήστες συμμετέχουν στον Παγκόσμιο Πίνακα Κατάταξης να κερδίσουν εκπληκτικά βραβεία:Οι χρήστες που θα προβλέψουν σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων θα κερδίσουν δωρεάν πακέτα αυτοκόλλητων Viber, δωρεάν πίστωση Viber Out και πολλά άλλα δώρα.

Ο τυχερός fan που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα στεφθεί “The Ultimate World Football Fan” και θα κερδίσει το βραβείο των ονείρων κάθε ποδοσφαιρόφιλου: ένα VIP ταξίδι για εκείνον και έναν φίλο του για να παρακολουθήσουν τον διάσημο αγώνα El Clásico την επόμενη σεζόν στο Camp Nou!

Πακέτο αυτοκόλλητων

Το Viber θα κυκλοφορήσει ένα αποκλειστικό πακέτο αυτοκόλλητων για το ποδόσφαιρο σε 16 γλώσσες, μεταξύ των οποίων θα είναι και τα ελληνικά.

Κορυφαίες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 90min.com και Championat.com , θα ξεκινήσουν ειδικά Viber Communities, όπου απεριόριστος αριθμό φίλων του ποδοσφαίρου θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν συνομιλίες για το ποδόσφαιρο, καθώς και να συμμετέχουν στους Πίνακες Κατάταξης των κοινοτήτων.

Στην Ελλάδα οι χρήστες του Viber μπορούν να συνδεθούν στο Viber Community του sport24.gr μέσω του συνδέσμου https://invite.viber.com/?g2=AQASxnpqag0rwkfjUjcLUCNCHD7ihwUdVmNSnrpKdf8jaLe2c4Zwp3%2FDmgL0u3c5 ή μέσω του bot για το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο 2018 της Viber πατώντας στο κουμπί Communities (Κοινότητες).

"90min σημαίνει για εμάς να μπορούμε να δώσουμε φωνή στους φίλους του ποδοσφαίρου. Η συνεργασία μας με τη Viber και η δημιουργία κοινοτήτων ποδοσφαίρου εντός της πλατφόρμας είναι μια μοναδική ευκαιρία και για τους δυο μας να αλληλεπιδρούμε με τους οπαδούς σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου γεγονότος στη γη", δήλωσε ο Andres Cardenas, Γενικός Διευθυντής του Football of 90min.

Κάντε λήψη του Viber τώρα και δημιουργήστε τον δικό σας Πίνακα Κατάταξης σε μια ομαδική συνομιλία με τους φίλους σας: https://vb.me/worldfootball

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς ξεκινούν οι χρήστες έναν πίνακα κατάταξης σε ομαδική συνομιλία;

  • Ένας χρήστης μπορεί να μοιραστεί τις προβλέψεις του για έναν αγώνα σε μια ομαδική συνομιλία μέσω της νέας επέκτασης συνομιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

  • Μόλις ένας χρήστης μοιραστεί την πρόβλεψή του, είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα τον Πίνακα Κατάταξης της ομάδας, πατώντας στο κουμπί leaderboard στην Επέκταση Συνομιλίας. Άλλα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να εμφανιστούν στο leaderboard πρέπει να μοιραστούν τις προβλέψεις τους στην ομάδα.

  • Ένας χρήστης μπορεί να κάνει μόνο μία πρόβλεψη ανά αγώνα και αυτή η πρόβλεψη ισχύει για όλους τους πίνακες κατάταξης στους οποίους συμμετέχει. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένας χρήστης συμμετέχει σε ένα leaderboard που μοιράζεται σε μια ομαδική συνομιλία με τους φίλους τους, και σε ένα άλλο που μοιράζεται σε ομαδική συνομιλία με τους συναδέλφους του. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνεται υπόψη μόνο μία πρόβλεψη (η τελευταία) και στους δύο πίνακες. Για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες δεν θα χάσουν κάποια καταχώρηση, ένα chatbot θα στέλνει μια ημερήσια υπενθύμιση για να ολοκληρώσουν τις προβλέψεις τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Πώς συλλέγουν πόντους οι χρήστες;

  • Εάν ένας χρήστης πρόβλεψε με ακρίβεια το σκορ του αγώνα θα λάβει 3 πόντους και θα κερδίσει άμεσα ένα βραβείο.

  • Εάν ένας χρήστης δεν πρόβλεψε το ακριβές αποτέλεσμα, αλλά πρόβλεψε σωστά ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα, 1 πόντος θα προστεθεί στο σύνολο των βαθμών του. Για παράδειγμα αυτό θα συμβεί εάν ένας χρήστης πρόβλεψε ότι η Ρωσία θα κερδίσει 3: 1 και ο αγώνας τελείωσε με τη Ρωσία να κερδίζει 3: 2.

  • Οι πόντοι θα προστεθούν αυτόματα σε όλους τους πίνακες κατάταξης των διαφορετικών ομαδικών συνομιλίων που συμμετέχει ο χρήστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ