MARKET

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημήτρης Παπανικολάου στις εθνικές εκλογές

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημήτρης Παπανικολάου στις εθνικές εκλογές

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, όπως γνωστοποιήθηκε έπειτα από συνάντηση που είχε την Παρασκευή (1/2) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα επιδιώξει να ευστοχήσει σε τρίποντο στη... βουλή, καθώς θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο τομέα της Β' Αθηνών.

"Την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές ο γνωστός αθλητής, ο οποίος συναντήθηκε με Μητσοτάκη και αποδέχθηκε να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο παίκτης του μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την αξιωματική αντιπολίτευση και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο τομέα της Β Αθηνών.

Η γνωριμία του αθλητή, που έχει διακριθεί με μεγάλες ομάδες αλλά και με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε πριν από ένα χρόνο στο πλαίσιο ένα αγώνα μπάσκετ βουλευτών με παλαίμαχους παίκτες. Έκτοτε είχαν τακτική επικοινωνία κυρίως για θέματα αθλητισμού και στη σημερινή τους συνάντηση οριστικοποιήθηκε να διεκδικήσει μια θέση στη βουλή και να συμβάλει και εκείνος στην επόμενη μέρα της χώρας μας, στους τομείς που γνωρίζει καλύτερα, όπως ανέφεραν πηγές της ΝΔ", αναφέρεται στο άρθρο της ιστοσελίδας news247.gr.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την πλευρά του λίγο μετά την συνάντηση που είχε την Παρασκευή (1/2) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.

"Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στους υποψηφίους βουλευτές του στις επόμενες εκλογές στο Νότιο τομέα της Β Αθηνών.

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημήτρης Παπανικολάου στις εθνικές εκλογές

Ως πατέρας, εδώ και καιρό νιώθω την αγωνία όλων μας για το αύριο. Καιρό τώρα σκεφτόμουν ότι μπορώ κι εγώ να συμβάλω με τις όποιες δυνάμεις μου ώστε η επόμενη μέρα για τον τόπο μας να είναι καλύτερη.

Θα με ρωτήσουν κάποιοι «γιατί τώρα» και «γιατί με τη ΝΔ»; Την απάντηση σας την έδωσα ήδη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με έχει πείσει ότι είναι αποφασισμένος να φέρει μία διαφορετική νοοτροπία στην πολιτική, με νέα πρόσωπα, σύγχρονες ιδέες, αλλά και με ένα λόγο μετριοπαθή.

Χαίρομαι δε ιδιαίτερα γιατί είναι και λάτρης του αθλητισμού και αντιλαμβάνεται τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας. Έχοντας αγωνιστεί σε πολύ μεγάλες ομάδες έμαθα από μικρός ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα απ’ ό,τι ο καθένας μόνος του, ενώ ως μέλος και της Εθνικής Ελλάδας, έχω νιώσει την τιμή να φοράς το εθνόσημο και να αγωνίζεσαι για την πατρίδα.

Κάπως έτσι αποφάσισα να μπω σε ένα «άθλημα» που θα το γνωρίσω για πρώτη φορά. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα μας στους τομείς που γνωρίζω.

Με τιμή,

Δημήτρης Παπανικολάου", έγραψε στο Facebook ο Δημήτρης Παπανικολάου, ενώ συγχρόνως "ανέβασε" στο διαδίκτυο και τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ