MARKET

Υποψήφιος για το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ο Γιάννης Βούρος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματα του για την ΑΕΚ, Γιάννης Βούρος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Γιάννης Βούρος ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Ο ηθοποιός, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματα του για την ΑΕΚ, μέσα από μία γραπτή του δήλωση εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Βούρος υπήρξε αθλητής του στίβου και ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του γνωστού ηθοποιού: "Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω σήμερα στους πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας την υποψηφιότητά μου να διεκδικήσω το Δήμο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και απαντά στην πρόσκληση – πρόκληση που μου απηύθυναν φίλοι, συναγωνιστές και συνδημότες μου. Οι σκέψεις, οι συναντήσεις και οι εποικοδομητικές συζητήσεις πολλών μηνών με ώθησαν να πάρω την απόφαση να μη μείνω αμέτοχος στις προκλήσεις των καιρών.

Οδηγό της ζωής μου έχω την πρόσφορα στα δημόσια πράγματα και μετά από μακρά πορεία στα μονοπάτια της κοινωνίας γνωρίζω πως το εγχείρημα θα είναι δύσκολο και ο δρόμος ανηφορικός. Στο ερώτημα των φίλων μου "γιατί πας να μπλέξεις" απάντησα ότι το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της.

Δεν θα κρύψω ότι ταλαντεύτηκα και ακύρωσα επαγγελματικούς προγραμματισμούς για να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών. Γνωρίζω ότι μπαίνω σε χωράφια ναρκοθετημένα αλλά δεν το κάνω πρώτη φορά, ούτε και τελευταία.

Ο Δήμος είναι οι άνθρωποι της πόλης, η ευκαιρία και οι δυνατότητες δικές μας να χτίσουμε μια πόλη πρότυπο και ένα καλύτερο τόπο για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Σύνθημά μας θα είναι η φράση "Η αλήθεια υπάρχει, είμαστε εμείς". Αυτή την αλήθεια θέλω να υπηρετήσω και σας προσκαλώ μαζί να αναδείξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ