MARKET

Τσίπρας στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός

Επίσκεψη του Πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι Αττικής. Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Αργυρή Ακτή, στο Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.(Eurokinissi/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ)
Τσίπρας EUROKINISSI

Τις πυρόπληκτες περιοχές στο Μάτι Αττικής επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Δευτέρας (30/7). Το VIDEO από την παρουσία του και το post που έκανε στo twitter ο πρωθυπουργός.

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της τραγωδίας στο Μάτι πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η επίσκεψή του διήρκεσε μία ώρα. Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Τον σεβασμό του σε όσους έδωσαν τη μάχη αλλά και την ανείπωτη θλίψη που ένιωσε κατα την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τσίπρας στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός

"Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης" αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα άλλωστε με πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή που μετέδωσε στα Παιχνίδια Εξουσίας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ευρύτερο ανασχηματισμό απ' ό,τι προγραμματιζόταν. Αμετακίνητοι θεωρούνται οι Δραγασάκης, Τσακαλώτος, Κοτζιάς, Αχτσιόγλου. Από εκεί και πέρα, στο επίκεντρο του ανασχηματισμού βρίσκεται ο κ. Σκουρλέτης, χωρίς να ξέρουμε ακόμη το πού θα μετακινηθεί.

Έκπληξη πρώτης γραμμής θα αποτελούσε η μη αντικατάσταση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα- ο οποίος, μάλιστα, υπήρξε και ο μόνος υπουργός (εξ όσων γνωρίζουμε έως τώρα και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζουμε) που υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.

Το Μαξίμου στοχεύει στην αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας με αφορμή και την κλιματική αλλαγή. Η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας ενδέχεται να αναβαθμιστεί σε υφυπουργείο.

Πηγή: news247.gr

Μπείτε στο LIVE Blog του News247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ