MARKET

Το www.18-24.gr κατακτά και τον τηλεοπτικό "αέρα"

12886892 - park guell in barcelona, spain.
12886892 - park guell in barcelona, spain. MASTERLU/123RF

Στον "αέρα" βρίσκεται από την Κυριακή 19/05/19 η πρώτη διαφημιστική τηλεοπτική καμπάνια του www.18-24.gr

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων που τα τελευταία χρόνια κατακτά όλο τον κόσμο, ξεκινάει να κατακτήσει και τον κόσμο της τηλεόρασης.

Με κεντρικό μήνυμα "Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα" στόχος του on line travel agency είναι επικοινωνήσει σε όλο τον κόσμο ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει πολλά χρήματα για να μπορέσει να ταξιδέψει. Το πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα κρατήσεων κατάφερε να καταρρίψει το μύθο για τη σχέση της τιμής και ποιότητας και να αποδείξει ότι οι χαμηλές τιμές που προσφέρει όχι μόνο δε μειώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια.

Ο κ. Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr δηλώνει: "Μετά την επιτυχία που γνωρίσαμε από την digital διαφήμιση τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να «εισβάλλουμε» και στον κόσμο της τηλεόρασης, κάνοντας το επόμενο βήμα στο χώρο της διαφήμισης. Αυτό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο είναι αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύουμε και μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει χωρίς να ξοδεύει χρόνο αλλά και χρήμα. Αυτό ήταν ο στόχος μας από την αρχή και αυτό έχουμε πετύχει με τον συνδυασμό υπηρεσιών που προσφέρουμε. Το πρώτο μας διαφημιστικό σποτ που εγκαινιάζει την τηλεοπτική μας διαφήμιση έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και ήδη συζητάμε τα επόμενα μας βήματα".

Το πλάνο της τηλεοπτικής προβολής του 18-24 travel έχει αναλάβει η BGM OMD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες media στην Ελλάδα: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία μας με το 18-24.gr! Στόχος της έμπειρης ομάδας της BGM OMD, είναι να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την ενισχυση του awareness και την ενδυνάμωση του 18-24.gr στην ελληνική αγορά! Θα συνδράμουμε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν και τον τηλεοπτικό αέρα!".

Δείτε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ