MARKET

Tο Sport24 κέρδισε τη μάχη της ενημέρωσης τη βραδιά του ντέρμπι

Tο Sport24 κέρδισε τη μάχη της ενημέρωσης τη βραδιά του ντέρμπι

Οι αναγνώστες του Sport24 πιστοί στο ραντεβού τους με τον Νο1 αθλητικό προορισμό, παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις γύρω από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο, στο περιθώριο του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα το Sport24 σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 με 473.819* μοναδικούς επισκέπτες σε μία ημέρα, το οποίο και κατέρριψε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, φθάνοντας τους 506.600* μοναδικούς επισκέπτες.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Sport24 κάλυψε με αμεσότητα και εγκυρότητα, μέσω της live blog πλατφόρμας, τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν την απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει ο αγώνας. Αναλυτικά ρεπορτάζ με εικόνα μέσω video από τον αγωνιστικό χώρο, σε συνδυασμό με τον ήχο από τη ζωντανή αναμεταδόση του Sport24 Radio 103,3, έδωσαν για ακόμη μία φορά την πρωτιά στο κορυφαίο αθλητικό site.

Επιπλέον η, μοναδική στο ελληνικό διαδίκτυο, WEB TV αθλητική εκπομπή της Superball ανέλυσε και σχολίασε λεπτομερώς όλες τις εξελίξεις καταρρίπτοντας το δικό της ρεκόρ επισκεψιμότητας φτάνοντας τα 28.019 live & on demand plays.

O Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Σύνταξης του Sport24 δήλωσε:

"Ένα ρεκόρ είναι πάντα μεγάλη χαρά. Δύο συνεχόμενα ρεκόρ, η σφραγίδα ότι στο Sport24.gr είμαστε στον σωστό δρόμο με συνέχεια και συνέπεια. Αυτόν, το δρόμο, που επιλέγει και η μεγάλη πλειοψηφία των αναγνωστών των ελληνικών αθλητικών site. Η δημοσιογραφική ομάδα του Sport24.gr μπορεί μόνο να υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Η άρτια και πλήρης κάλυψη όλων των μεγάλων δημοσιογραφικών γεγονότων, ακόμα και αν δεν είναι ευχάριστα όπως αυτά που συνέβησαν το Σάββατο. Είναι, όμως, ρεπορτάζ και αυτό που οφείλουμε να δώσουμε στον αναγνώστη σε όλη του τη διάσταση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ