MARKET

Το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα είναι ο παράδεισος της τεχνολογίας

Το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα είναι ο παράδεισος της τεχνολογίας

Το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. Ο... παράδεισος της τεχνολογίας έκανε εγκαίνια στα Ιωάννινα και σε περιμένει με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα της αγοράς!

To πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα είναι γεγονός! Αν ασχολείσαι με το τρέξιμο, το ποδήλατο, το γυμναστήριο, το ψάρεμα, την κολύμβηση, την πεζοπορία, το κυνήγι, τα extreme sports ή τα ταξίδια, το κατάστημα που άνοιξε στα Ιωάννινα (οδός Αβέρωφ 32) θα είναι ο... παράδεισός σου, αφού εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Τα εγκαίνιά του πραγματοποιήθηκαν σε γιορτινή ατμόσφαιρα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με πλήθος κόσμου να δίνει το "παρών" σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι από όλο το νομό Ηπείρου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της πλοήγησης και των αθλητικών προϊόντων Garmin.

Το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα είναι ο παράδεισος της τεχνολογίας

Το Sport24.gr βρέθηκε στα Ιωάννινα και έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια. Πρώτα όμως παραλάβαμε τα δώρα μας και δοκιμάσαμε τα smartwatches της εταιρίας, τα οποία πραγματικά μας εντυπωσίασαν! Μπορεί να μην χρειάστηκε να μετρήσουμε... ταχύτητα, αφού δεν λάβαμε μέρος στο Ioannina Lake Run, ωστόσο μετρήσαμε τα βήματά μας στη βόλτα μας περιμετρικά της Λίμνης και στο κάστρο της πόλης.

Τα ρολόγια της Garmin ενημερώνουν τον χρήστη για την ταχύτητα, την απόσταση που διανύει, τους καρδιακούς παλμούς, θερμίδες και όλες τις άλλες πληροφορίες που χρειάζεται στην προπόνηση. Αν είστε λάτρεις του τρεξίματος ή της κολύμβησης, αυτά τα ρολόγια θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας.

Τα εγκαίνια του καταστήματος Garmin συνδυάστηκαν με τη χορηγία της εταιρίας στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Ioannina Lake Run, όπου η Garmin είναι και official timekeeper. Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι πρωταθλητές στίβου της Team Garmin Greece Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Γιάννης Τσίλλης και Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι μάλιστα έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, εμψυχώνοντας και παρακινώντας τους συμμετέχοντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Επιπλέον, η Garmin σε συνεργασία με τη διοργάνωση του Ioannina Lake παραχώρησε μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των 5χλμ σε κοινωφελή ιδρύματα της Ηπείρου.

Το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα είναι ο παράδεισος της τεχνολογίας

H Nτενίζ Δημάκη και ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης

Παράλληλα, στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη της Garmin Fishing Team Greece, Μπάμπης Μπιλιώνας και Φίλιππος Σίντος που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το ψάρεμα, ενώ οι κυνηγοί, φίλοι των προϊόντων Garmin, αντάλλαξαν τις εντυπώσεις τους από την επίσημη έναρξη του κυνηγιού.

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί στο χώρο της πλοήγησης με GPS, στις ασύρματες συσκευές και εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Διαθέτει προϊόντα για το αυτοκίνητο, το σκάφος, την προπόνηση και όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Γιατί όμως επιλέχθηκαν τα Ιωάννινα ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα; Η Νάνσυ Ζαμπέλη, εμπορική διευθύντρια στην Digital Tracer Electronics, εξηγεί: "Τα Ιωάννινα επιλέχτηκαν γιατί είναι μία δραστήρια πόλη με πολλές αθλητικές εκδηλώσεις και υπαίθριες δραστηριότητες που ταιριάζουν ιδανικά στο προφίλ των προϊόντων μας. Σε πόλεις όπως είναι η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη, οι τελικοί χρήστες μπορούν να βρουν τα προϊόντα μας σε πολλά σημεία πώλησης, ενώ στα Ιωάννινα οι επιλογές ήταν πιο περιορισμένες. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες πόλεις τις οποίες μελετάμε για το μέλλον. Εκτός από την άμεση πρόσβαση στα προϊόνταGarmin,οι τελικοί χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης".

Το πρώτο κατάστημα Garmin στην Ελλάδα είναι ο παράδεισος της τεχνολογίας

Η ομάδα της Garmin Greece

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τις σελίδες της Garmin Greece στο facebook και στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ