MARKET

Το δύσκολο "task" του να βρεις τα καινούργια σου sneakers

Το δύσκολο "task" του να βρεις τα καινούργια σου sneakers

Με μία επίσκεψη στο The Mall Athens συνδύασα τις αγορές μου με μία χαλαρή βόλτα.

Για έναν άνδρα το θέμα "ψώνια" ίσως είναι μία άγνωστη λέξη, και μία έννοια που περιλαμβάνει κούραση, ταλαιπωρία για πάρκινγκ, και αμέτρητες επιλογές που δυσκολεύουν τη ζωή του. Αλλά κάποιες φορές ίσως και να είναι απαραίτητα, είτε πρέπει να πάρεις κάτι για τον εαυτό σου ή κάποιο δώρο. Αυτή τη φορά ήθελα να βγω να αναζητήσω ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, και τελικά το αποτέλεσμα διέψευσε όλα όσα πίστευα πριν.

Κι έτσι, ξεκίνησα από τη Βούλα με προορισμό το The Mall Athens για να πάρω κάτι εκπληκτικά sneakers που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Η ζέστη αφόρητη όπως και η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Αξίζει να πας στο Μαρούσι παρά την απόσταση. Πραγματικά η ποικιλία παπουτσιών σε όλα τα καταστήματα είναι συγκλονιστική. Θα βρεις σίγουρα αυτό που θες και στην τιμή που το θες. Δεν νομίζω ότι κάπου αλλού στην Ελλάδα μπορείς να βρεις sneakers τέτοιας ποιότητας.

Αλλά στο μυαλό μου κατά την διάρκεια της διαδρομής είχα μία σκέψη που την έχουμε όλοι μας. Πού θα παρκάρω; Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Είχα στη διάθεσή μου μία ώρα, γιατί μετά έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μου, για μια σημαντική συνάντηση.

Το δύσκολο "task" του να βρεις τα καινούργια σου sneakers

Μπήκα στο site του The Mall Athens για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη, αλλά με πρόλαβαν. Δώρο εξ' ουρανού. Μία ένδειξη με τεράστια, χρωματιστά γράμματα. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!

Δωρεάν πάρκινγκ, από Δευτέρα έως Παρασκευή με αγορά άνω των 20 ευρώ στα εμπορικά καταστήματα, πέντε ευρώ στα καταστήματα εστίασης ή με κάθε αγορά εισιτηρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens. Μου έφτιαξε τη ψυχολογία, πήρα τα πάνω μου. Πλέον χωρίς να κωλυσιεργώ και με την πλήρη ασφάλεια του οχήματός μου -γιατί είναι κι αυτό βασικό-, το The Mall μου δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ψωνίσω εύκολα και γρήγορα. Να είμαι ξέγνοιαστος ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ κάτω από τον ήλιο και ότι δεν θα χάσω τον χρόνο μου ψάχνοντας να βρω πάρκινγκ. Όλα μου τα είχαν στο πιάτο. Ένιωσα ότι νοιάζονται για μένα και τις ανάγκες μου.

Το δύσκολο "task" του να βρεις τα καινούργια σου sneakers
Το δύσκολο "task" του να βρεις τα καινούργια σου sneakers

Πάρκαρα άνετα και ωραία το αυτοκίνητό μου, σε ένα τεράστιο πάρκινγκ. Περιπλανήθηκα μ' ένα καφέ στο χέρι και μιλώντας στον κολλητό μου, σ' όλους τους χώρους και στο τέλος αφού είχα πάρει τα εκπληκτικά παπούτσια μου (τελευταίο μοντέλο), πέρασα από το γραφείο πληροφοριών στο επίπεδο 2, προκειμένου να δείξω την απόδειξη αγοράς και να πιστοποιήσω το δωρεάν πάρκινγκ. Το χαμόγελο της υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε, αντικατόπτριζε πλήρως και τη δική μου διάθεση. Η βόλτα στο The Mall Athens ήταν απολαυστική.

Το δύσκολο "task" του να βρεις τα καινούργια σου sneakers

Επέστρεψα στο πάρκινγκ, το οποίο ήταν εύκολα προσβάσιμο και με την αίσθηση ικανοποίησης βγήκα και πάλι στην Κηφισίας. Τώρα που έχει δωρεάν πάρκινγκ, θα ξανάρθω σύντομα είπα. Αυτή την φορά για να δω την αγαπημένη μου ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ