MARKET

Θέλεις να βλέπεις μπάλα χωρίς να "κολλάει" το streaming;

Family using new technology, overhead view
Family using new technology, overhead view FAMILY USING NEW TECHNOLOGY, OVERHEAD VIEW

Το Ιnternet έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας. Η ίδια μας η καθημερινότητα είναι συνυφασμένη με την ταχύτητα, γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας για μια "ειρηνική" οικογενειακή συνύπαρξη, να έχουμε όλοι δυνατό σήμα, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού.

Λένε πως όλοι οι καλοί χωράνε παντού. Αυτό συμβαίνει και σε κάθε σπίτι. Ο μπαμπάς, η μαμά, τα παιδιά. Άνθρωποι που ζουν μαζί, μπορούν πλέον να "παντρέψουν" τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους, όσον αφορά τα "θέλω" και τα "πρέπει" της καθημερινότητάς τους.

Κάποτε, ήθελα να δω σε live streaming την αγαπημένη μου ομάδα και την ίδια ώρα η καλή μου κατέβαζε ταινία. Τα παιδιά από το δωμάτιό τους, αναζητούσαν πληροφορίες για τις εργασίες τους και αργότερα έπαιζαν online games. Ολα αυτά μαζί προκάλεσαν σοβαρό "μποτιλιάρισμα" στο δίκτυο. Όσοι το έχετε ζήσει μπορείτε να φανταστείτε τον εκνευρισμό που μπορεί να προκαλέσει ένα streaming που "κολλάει" τη στιγμή που η αγωνία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα κορυφώνεται. Όπως επίσης, όταν κατεβαίνει ταινία ή εφαρμογή σε ρυθμούς... χελώνας. Μετά από χρόνια προσωπικής ταλαιπωρίας, βρήκα την λύση και πλέον απολαμβάνω τα streaming των αγώνων, ανεξαρτήτως των ενεργειών των υπολοίπων μελών της οικογένειάς μου. Πλέον μπορούμε τα πάντα. Και ταυτόχρονα και από διαφορετικά σημεία του σπιτιού!

Μπορώ πλέον με την ησυχία μου να φτιάξω τον καφέ μου και δουλέψω από το σπίτι, να παρακολουθήσω προγράμματα, να κάνω download σε οποιαδήποτε εφαρμογή, να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας ψάχνοντας χάρτες και καταλύματα κι άλλα πολλά. Ακόμα και να σερφάρουμε ανενόχλητοι στη σοφίτα με 100% σήμα.

Tο Cosmote Fiber, το νέο router Speedport Plus και o εξελιγμένος WiFi εξοπλισμός, μας δίνουν τη δυνατότητα να αποφύγουμε το "μποτιλιάρισμα" από τις πολλές συσκευές, που αναζητούν δυνατό σήμα στο WiFi και το κυριότερο: ταχύτητα. Και για όλα αυτά "ευθύνονται" το νέο ισχυρό router δύο συχνοτήτων, το εξελιγμένο Speedport Plus, που εκμηδενίζει την απώλεια ταχύτητας, όπως συμβαίνει στο απλό rooter - όταν συνδέονται αρκετές συσκευές και το πρόγραμμα Double Play Fiberspeed, που περιορίζει τη μείωση της εμβέλειας του σήματος.

Αν ακούσεις τον μπαμπά να πανηγυρίζει για ένα γκολ, τη μαμά να γελάει για την κωμωδία που παρακολουθεί και τα παιδιά να διασκεδάζουν με τραγούδια και παιχνίδια, τότε να είσαι σίγουρος ότι όλοι τους ζουν την απόλυτη εμπειρία του home internet που προσφέρει η Cosmote!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ